... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

pravdupovediac cakal som ze bude mat niekto taku ziarovku nazvys
  pravdupovediac cakal som ze bude mat niekto taku ziarovku nazvys   , no nic objednam original v bmw...aj tak dakujem za rady
 , no nic objednam original v bmw...aj tak dakujem za rady  

, btw...  a aky je medzi nimi rozdiel ?  iny vykon ? ake ma cislo ta biela podla etk nemozem to najst...
 , btw...  a aky je medzi nimi rozdiel ?  iny vykon ? ake ma cislo ta biela podla etk nemozem to najst... alebo kukni v etk ved su pouzite len na vypinaci svetiel, hmloviek a kurenii :)
 alebo kukni v etk ved su pouzite len na vypinaci svetiel, hmloviek a kurenii :) 
											 uz som to konecne nasiel aj ja ...61 13 8 364 617 je biela na vypinac od hmloviek ?
  uz som to konecne nasiel aj ja ...61 13 8 364 617 je biela na vypinac od hmloviek ?  
											frostik napísal:beznom? daj mi nazov alebo kontakt , ja som pobehal velkosklady s elesuciastkami , male shopy , shopy ktore sa venuju podsvieteniu interierov a poslali ma vsetci najprv do bmw a potom do ... ****
 a hladal som aj podobne ziarovky na ine znacky - kia, renault, skoda ... nic nepasuje jedine bmw ... takze by som tiez rad vedel kde okrem bmw sa to da kupit
  a hladal som aj podobne ziarovky na ine znacky - kia, renault, skoda ... nic nepasuje jedine bmw ... takze by som tiez rad vedel kde okrem bmw sa to da kupit