... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
 a mozem ho roztlacit nestane sa nic? takze taky moj kratky roman
  a mozem ho roztlacit nestane sa nic? takze taky moj kratky roman  vopred dakujem za neake rady
  vopred dakujem za neake rady 

ak to pred radiom nerobilo a po nasadeni resp. zlom zapojeni radia robi, tak je jasne ze je to zle zapojene..
  ak to pred radiom nerobilo a po nasadeni resp. zlom zapojeni radia robi, tak je jasne ze je to zle zapojene..
 potom napisem ked to zas stiahne baterku
 potom napisem ked to zas stiahne baterku  lebo fakt z elektriky som magor ale tak motor slape ako hodinky a to uz ma pomaly 230tisic najazdene
 lebo fakt z elektriky som magor ale tak motor slape ako hodinky a to uz ma pomaly 230tisic najazdene 
 lebo niekedy pretocim kluc a nestartne ale tak ked druhy krat otocim klucom tak uz v pohode naskoci
  lebo niekedy pretocim kluc a nestartne ale tak ked druhy krat otocim klucom tak uz v pohode naskoci   ale mam tam este vela chyb ale tak to behom casu doladim ved je to predsa mladenec 20 rocny tak co by som aj od neho chcel a ma najazdene pomaly 230tis. Km hej a neaku knizku, navody a take somariny da sa niekde zohnat na nete?   Diik
  ale mam tam este vela chyb ale tak to behom casu doladim ved je to predsa mladenec 20 rocny tak co by som aj od neho chcel a ma najazdene pomaly 230tis. Km hej a neaku knizku, navody a take somariny da sa niekde zohnat na nete?   Diik