... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

johnyfly1 napísal:a kolesa ti hrabu ci sa ich snazi proti preklz blokovat?
lebo asc dokaze tiez divy, skrti vykon a niektore aj pribrzdievaju kolesa..ale vydava to dost zvlastny zvuk to by sisi vsimol...

dethXtreme napísal:rv 94 a ASC?? to bolo za priplatok?

proste mi to tam blikalo svietilo aj niekedy a od minulej zimi mi to prestalo aj svietit blikat vsetko tak neviem no ale gombik na asc nemam ale nasiel som si tusim neaky odpojdeny kabel pri pake tak kde ma byt asc gombik ale pochybujem ze bi to bolo z toho hm.... zahady
 proste mi to tam blikalo svietilo aj niekedy a od minulej zimi mi to prestalo aj svietit blikat vsetko tak neviem no ale gombik na asc nemam ale nasiel som si tusim neaky odpojdeny kabel pri pake tak kde ma byt asc gombik ale pochybujem ze bi to bolo z toho hm.... zahady 

važne? kebize nepovieš ani neviem
  važne? kebize nepovieš ani neviem

johnyfly1 napísal:skor si myslim ze objem ako obsah

Roby777 napísal:ja som teraz bol uplne prekvapeny..... ja som mal taky problém, ze spojka na predny chladiaci ventilator bolo pokazené, non stop mi chladilo, nikdy nebol vypnuty....a ze kolko to robi na vykone, tak je to neuveritelnééééé, ked motor musi krutit ten velky ventilátor vzdy, vobec nemá silu!!! ale ty asi mas iny problém, len pisem, aby ste vedely....

,pretoze non stop bol zatvorena ta spojka, a ventilátor non stop chladilo!
 ,pretoze non stop bol zatvorena ta spojka, a ventilátor non stop chladilo!