... všetko o BMW ...

ale aj tak mám rád BMW
 ale aj tak mám rád BMW 

tak z toho by bol lepši film ako s lourim a hardym
 tak z toho by bol lepši film ako s lourim a hardym  smrť toto takú mám svalovku
 smrť toto takú mám svalovku 
 keď už sa zahrabeš poriadne tak jedine vyhrabať auto... ja som sa takýmito pokusmi dostal z podotýkam síce neasfaltovej cesty skoro až do vykopaného základu domu a to som mal DSC zapnuté keby som nepodsypal pod kolesá štrk už mi auto spadne do vykopaného základu už by ma ani nevytiahli
 keď už sa zahrabeš poriadne tak jedine vyhrabať auto... ja som sa takýmito pokusmi dostal z podotýkam síce neasfaltovej cesty skoro až do vykopaného základu domu a to som mal DSC zapnuté keby som nepodsypal pod kolesá štrk už mi auto spadne do vykopaného základu už by ma ani nevytiahli  keď som vystúpil s aute sneh som mal do pol lýtka a v niektorých miestach bol do pol dverí.
 keď som vystúpil s aute sneh som mal do pol lýtka a v niektorých miestach bol do pol dverí.
 no nič to nemení na tom že zapadávame
 no nič to nemení na tom že zapadávame  ale tak to patrí k tomu
 ale tak to patrí k tomu  
tomikelly napísal:Kokos to keby som včera nahrával čo sme dorábali 2 hodiny sme odhrabávali auto teda som sa snažil len otočiťtak z toho by bol lepši film ako s lourim a hardym
smrť toto takú mám svalovku

a to som myslel že už to horšie nebude
 a to som myslel že už to horšie nebude