... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 založil som túto tému, aj keď viem, že veľa podobných ich tu bolo...ale aspoň čo som našiel, tak na vine boli dieslove komponenty (ja som benzín, 316i), prípadne ostali nevyriešené... tak ak ste vyriešili niečo podobné na svojom benzíniku, tak vám budem povďačný :-)
 založil som túto tému, aj keď viem, že veľa podobných ich tu bolo...ale aspoň čo som našiel, tak na vine boli dieslove komponenty (ja som benzín, 316i), prípadne ostali nevyriešené... tak ak ste vyriešili niečo podobné na svojom benzíniku, tak vám budem povďačný :-)

to len taký nápad z brucha
 to len taký nápad z brucha   ...to by som vedel ľahko zmerať a ani výmena by veľa nestála
  ...to by som vedel ľahko zmerať a ani výmena by veľa nestála   

takže pretekáár je zase v hre
  takže pretekáár je zase v hre   

.Ratam ze mozno aj spotrba sa zlepsi.Hned idem objednat novu vahu vzduchu
 .Ratam ze mozno aj spotrba sa zlepsi.Hned idem objednat novu vahu vzduchu 
 teraz už fičím jak závodník
 teraz už fičím jak závodník   len CD menič mi odišiel, tá buxa na 6 CD v kufri... asi sa posrala optická čítacia hlavica... s čistením nemám moc skúseností, robil to už niekto z vás ? ak nepomôže čistenie, tak budem museiť asi objednať
 len CD menič mi odišiel, tá buxa na 6 CD v kufri... asi sa posrala optická čítacia hlavica... s čistením nemám moc skúseností, robil to už niekto z vás ? ak nepomôže čistenie, tak budem museiť asi objednať .Navyse som bol na diagnostike a ukazalo vahu a aj tak sa nic nezmenilo. este som si vsimol, ze ked pridam trochu plyn pri volnobehu tak mi skacu otacky cca 800-1200..neviem ci je to ok. Adalsia vec neviem co to s tym suvisi niekedy mi nejde zaradit jednotku resp. dost tazko ked su mrazy co to moze byt? prosim radte..
.Navyse som bol na diagnostike a ukazalo vahu a aj tak sa nic nezmenilo. este som si vsimol, ze ked pridam trochu plyn pri volnobehu tak mi skacu otacky cca 800-1200..neviem ci je to ok. Adalsia vec neviem co to s tym suvisi niekedy mi nejde zaradit jednotku resp. dost tazko ked su mrazy co to moze byt? prosim radte..