skus skontrolovať ci ti ide napatie aj do tej ciernej skatulky v zadnom stlpiku (pravý zadný) je tam jeden vstup a dva vystupy ktore idu priamo na okno,, ja som mal podobny problem mal som studený spoj v tej skatulke som ju rozobral a nanovo preletoval.... dufam ze som ti aspon trocha poradil
tak si predstavte dnes som zistil pricinu ze to nehreje. Komplet vsetky pasiky su prerusene rovno tam kde dosada tesniaca guma takze som objednal opravnu sadu a uvidime ako sa to podari opravit
Ja to mam prerusene presne tam kede ty. Asi je to celkom bezne u touringov, lebo ked to primrzne, tak sa to o tu gumu roztrhne. Tiez som si objednal vodivy lak na opravu, ale precital som si, ze schne 8 hodin pri teplote 18°C. Takze asi pockam na jar, lebo treba mat otvorene zadne sklo.
Drzim palce, potom napis ako si to robil a ako si dopadol :).
No ani mne nejde vyhrievanie, ale mne nejde ani napatie na to relatko, len 1 volt... Ale ked odpojim ten ovladaci panel pod radiom tak tam uz ide 7 voltov. Nechapem kde mam chybu... Nemate niekto nejaku radu?????
Takze som sa dnes dostal k tej oprave. cele to bolo prakticky jednoduche presne podla navodu a hned na prvy krat sa podarilo obnovit vsetky nefunkcne spoje. zistil som ze treba nanasat len tenku vrstvu laku a po zhruba polhodine schnutia som zapol vyhrievanie a spoje sa akoby "vypalili" takze odporucam.
Mozem sa ta spytat, oskriabal si tu ciernu nevodivu vrstvu (okolo miest kde to je prerusene) pod ktorou su tie vyhrievacie vodice, alebo si to naniesol iba tam kde si videl, ze je to prerusene? Neviem, ci si ma pochopil, lebo ked to spatne citam, tak nechapem ani sam seba .
Cav, ano tu nevodivu vrstvu /farbu/ alebo co to je som oskriabal asi tak na pol cm preistotu som merakom zmeral ci tam mam napetie a naniesol som ten lak.
Tak cez vikend som zaregistroval aj ja podobny problem....ked zapnem vyhrev, tak mi hreju asi len dva pasiky toho vyhrevu na dlzku cca 20cm...moze to byt tymi spojimi aj u mna, ci mate aj iny nazor na to?