... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

... cele auto ma vyslo na 12€ a cca 4 hodky prace...ak ratam aj pajkovanie a testovanie
  ... cele auto ma vyslo na 12€ a cca 4 hodky prace...ak ratam aj pajkovanie a testovanie  

Kable z LED pasu som napajkoval priamo na kontakty povodneho svetla aby sa to dalo hocikedy odpojit, tak ako origo svetlo...bez zmeny... cele to je v tele svietidla len vlozene a zapriecene o povodne kontakty..nic nieje lepene, da sa to hocikedy vratit do povodneho stavu na ziarovky
  Kable z LED pasu som napajkoval priamo na kontakty povodneho svetla aby sa to dalo hocikedy odpojit, tak ako origo svetlo...bez zmeny... cele to je v tele svietidla len vlozene a zapriecene o povodne kontakty..nic nieje lepene, da sa to hocikedy vratit do povodneho stavu na ziarovky   
  rozmyslam ci sa do toho nepustim tiez. Klucky z vonka podsvietit asi nie, ale z vnutra sa mi to paci..
  rozmyslam ci sa do toho nepustim tiez. Klucky z vonka podsvietit asi nie, ale z vnutra sa mi to paci..Lewelboss napísal:Velmi peknerozmyslam ci sa do toho nepustim tiez. Klucky z vonka podsvietit asi nie, ale z vnutra sa mi to paci..