... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

majro napísal:a hlavne silou nesetri, byva to tam celkom dost prrizrate.. opacny zavit, cize tusim, ze smerom hodinovych ruciciek povolujes.. my sme rpi tom spravili dlhsiu chvilu
a hlavne nejaky dlhy tenky pevny srobotvak na "zakliesnenie" visko, aby sa nevrtela.. ideal tak, ze jeden drzi zakliesneny srobovak, a druhy povoluje zubami nechtami
 skusal som aj zabrzdit vodnu pumpu aby sa to nehybalo ale to zasa remenica pruzila....
 skusal som aj zabrzdit vodnu pumpu aby sa to nehybalo ale to zasa remenica pruzila.... 
											 ...šrubovak si pekne opreš na kraj matky a potom po nem udreš a visca ti povolí
 ...šrubovak si pekne opreš na kraj matky a potom po nem udreš a visca ti povolí   ..len pozor aby si netrefil neco ine
 ..len pozor aby si netrefil neco ine  
BmwDrifter napísal:stačá ti nato dve veci ...velký šrubovák a kladivo...šrubovak si pekne opreš na kraj matky a potom po nem udreš a visca ti povolí
..len pozor aby si netrefil neco ine

majro napísal:pokial je menena alebo davanaa casto dole tak mozno tvoja rada pomoze, aj ked si niesom vobec isty.. a hlavne klativom buchat ma nulovy efekt, kedze napinacia kladka ti to cele odpruzi
my sme buchali aj polhodinu a bezvysledne, a potom sme len tak skusili sa zapret a sustavnym tahom povolit, a hned to bolo na pockanie..

BmwDrifter napísal:
ono to ide aj ked ta visca nebyla dávana dole cele roky...to chce len prax a vedet jak nato
 nakoniec fakt len na skusku sme to skusili inak a hned to bolo..
 nakoniec fakt len na skusku sme to skusili inak a hned to bolo.. ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

majro napísal:jj ja som ten boj s nou uz zazilnakoniec fakt len na skusku sme to skusili inak a hned to bolo..