... všetko o BMW ...
 mam teraz taku mensiu dilemu,prave som zhodil s jednej napravy co som mal doma komplet riadenie bez serva ,vyzera celkom schopne,len ten tlmic riadenia by asi bodlo na nom vymenit,tak rozmyslam ci ho dam baxnut a mat pokoj alebo si zohnat s e36 a to tam narvat.boo to 30tkove servo riadenie mi pride moc nepresne.poprosil by som dake nazory a skusenosti.dik
 mam teraz taku mensiu dilemu,prave som zhodil s jednej napravy co som mal doma komplet riadenie bez serva ,vyzera celkom schopne,len ten tlmic riadenia by asi bodlo na nom vymenit,tak rozmyslam ci ho dam baxnut a mat pokoj alebo si zohnat s e36 a to tam narvat.boo to 30tkove servo riadenie mi pride moc nepresne.poprosil by som dake nazory a skusenosti.dik 

mato8340 napísal:presne staci vymenit len ten kratky spojovaci hriadel lebo ten zo serva je kratci ako bez serva
gusto napísal:Počítaj s tým, že non-servo má ešte o jednu otáčku viac medzi dorazmi, tuším 4,5, čiže ak ti vadila nepresnosť origo servo-riadenia, pochybujem, že budeš spokojný. Osobne by som šiel znovu do E36 riadenia, ale treba to urobiť poctivo (navariť nové úchyty na nápravnicu), žiadne podložkovanie...