... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 na ostrov som dosiel brutal na rezervu cize tych 860km dam na plnu nechapem ty co prejazdie 1000km ci jazdia 90 po dialnici ze maju 5.5litra???? ako s v pici uz z toho ako dobre par krat som mu v noci nalozil na dialnici stredom prazdnej cesty ale aj tak 5.5litra??? to ufo auto asi je.... mne palubak ukazoval 6.7 ale real bola tiez nieco cez 7litrov
 na ostrov som dosiel brutal na rezervu cize tych 860km dam na plnu nechapem ty co prejazdie 1000km ci jazdia 90 po dialnici ze maju 5.5litra???? ako s v pici uz z toho ako dobre par krat som mu v noci nalozil na dialnici stredom prazdnej cesty ale aj tak 5.5litra??? to ufo auto asi je.... mne palubak ukazoval 6.7 ale real bola tiez nieco cez 7litrov občas podlaha a pekné obehnutie....  BC ukázal presne ako aj vyšlo podla nádrže sekol sa v jednom deci naviac :) a vysledok bol na bc 7,3 realne 7,15 asi :) l na 100...
 občas podlaha a pekné obehnutie....  BC ukázal presne ako aj vyšlo podla nádrže sekol sa v jednom deci naviac :) a vysledok bol na bc 7,3 realne 7,15 asi :) l na 100...  cestu z prace priklad idem cez mesto semafor semafor semafor.... kusok obchvat a stupanie semafor semafor.... a doma mi svieti zasa 10-11... l
 cestu z prace priklad idem cez mesto semafor semafor semafor.... kusok obchvat a stupanie semafor semafor.... a doma mi svieti zasa 10-11... l 

csuka530d napísal:a pri naraste spotreby vymeniť aj čidlo tlaku paliva na rampe. diagnostika nevyhodila chybu a auto žralo 9-11 litrov kombinovane.
potom sa čidlo pokazilo naveky a po výmene v momente klesla spotreba na 7.1 litra kombinovane 530d automat touring facelift.
takže pozor na tu svinu