... všetko o BMW ...

Simpson napísal:čitaj poriadne než niečo napíšeš](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

ale tak neviem sa rozhodnut je vo velmi fakt dobre vybave.. len ma este trapi otazka ktorej sa ja nevyznam turbo mu nezapina okolo 2000 otacok ale az neskor okolo 2500-2700 nevsimol som si presne...mam na rozmyslenie vikend ... a co sa tyka vybavy ma to komplet interier M paket, sportove vyhrievane elektricke sedacky s pametou v alcantre cierny interier HK audio, park.senzory a kopu inych veci... zvuk na volnobehu ako som spominal ma krasny ako kazdy 6 valec od bmw...
 ale tak neviem sa rozhodnut je vo velmi fakt dobre vybave.. len ma este trapi otazka ktorej sa ja nevyznam turbo mu nezapina okolo 2000 otacok ale az neskor okolo 2500-2700 nevsimol som si presne...mam na rozmyslenie vikend ... a co sa tyka vybavy ma to komplet interier M paket, sportove vyhrievane elektricke sedacky s pametou v alcantre cierny interier HK audio, park.senzory a kopu inych veci... zvuk na volnobehu ako som spominal ma krasny ako kazdy 6 valec od bmw... cize uz len s tohto titulu je to dobra kupa... aj keby tam to turbo nebolo vobec
 cize uz len s tohto titulu je to dobra kupa... aj keby tam to turbo nebolo vobec 

a co sa tyka toho turba neviete mi poradit ci to tak ma ist alebo nie ?
 a co sa tyka toho turba neviete mi poradit ci to tak ma ist alebo nie ?