... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Ja mam tiez kopu kablov a hadiciek poodpajanych a nemam sajnu od coho su ja mam taky problem ze mne to nastartuje a zdochne
Ale na BMW neviem ako sa takato diagnoza prejavuje na 105kw si myslim ze ide dost o nicom...

luky2208 napísal:Diagnostika nesluži len nato aby sa vyčítala pameť zavad ale nato aby sa snou skontrolovali hodnoty čidiel. To že motor občas naskočí a občas nie môže byť bud dodavkou paliva (podavacie čerpadlo v nadrži alebo žhavenie-za studena alebo imobilizer). To že motor nemá tah je na 99% v nastavení a 1% môže byť upchatý výfuk alebo filtre alebo zle turbo. To že bolo auto viac krat nastavované nemusí vždy znamenať že je nastavené spravne![]()
PS: už som počul X-krat ked prišiel zakazník a povedal "už mi to nastavovali 4x takže to je isto dobre" a samozrejme že to bolo uplne mimo. Alebo dalšia zaujimava veta z ust zakaznikou "tak toto je už posledná možnosť a ked mi nepomôžeš tak to dam do šrotu" vidí sa mi že len dvom ludom som nedokazal pomôcť a to len preto že obaja mali vadnu elektronickú hlavu alebo bolo čerpadlo už tak rozvrtané že už trebalo len druhé.Ak netečie a nekolišu otačky ako na kolotoči tak by nemal byť zo zachranou problém
janka2407 napísal:Uz som taky kupila, myslela som ze to bude cerpadlo, ale nebolo to toto... Mala som ho napojeny na jednej diagnostike a tam ukazalo ze 0 chyb a zase druha ukazala snimac vackoveho hriadela... ten sa vymenil a robi to stale.. Auto sa sprava aj tak ako keby bolo v nudzovom rezime... na 105kw si myslim ze ide dost o nicom... Ja uz neviem mozno to bude imobilizer... ale myslim ze ten by ani nepretocil so starterom... Tie snímače mi tam nedajú pokoj...
. Motor z ineho auta ,kablovačka buť pôvodná alebo strašne preriedená
. Motor v aute je bud z E36 td alebo je z E34 čo sa mi viac vidí. Kable pocvakané alebo popreletované uplne inde kde maju byť. Po zapojení snimača teploty vzduchu začne presvecovať mazanie. Motor nemá vahu vzduchu tak odcvakli alebo skôr odrezali nožom viac ako 1m kabla. RJ je na 100% z E34ky lebo nemá v sebe možnosť čítať skutočné hodnoty čo bolo typické pre tento model. Navyše je tam vadné čerpadlo,pomali padaju otačky a hned po odstavení je problém auto naštartovať. Ked poklepem kladivkom po čerpadle tak auto naskočí čiže usudzujem bud zasekavajucu regulačnu obýmku ktorá zostane visieť v odstavovacej polohe alebo vybité tiahlo elektronickej hlavy.