... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 cim to moze byt? napojene som to mal dobre, po vymene reprakov spat to hraje dobre,ale chcel som tam dat nove a myslel som ze to bude lepsie. teraz mam doma repraky za 140e a mam chut ich hodit do kosa od nervov
  cim to moze byt? napojene som to mal dobre, po vymene reprakov spat to hraje dobre,ale chcel som tam dat nove a myslel som ze to bude lepsie. teraz mam doma repraky za 140e a mam chut ich hodit do kosa od nervov ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) su to magnat  216 su to dobre repro? lebo fakt neviem kde je chyba.
  su to magnat  216 su to dobre repro? lebo fakt neviem kde je chyba.
fox1k napísal:ake si daval repro(presny model)? mas to pripojene na zosik alebo len na radio? tych faktorov je tam vela, ale podla mna si tam dal repro s nizkou citlivostou.
 niake hodnoty reprakov co je na nich pisane-
 niake hodnoty reprakov co je na nich pisane- ale mam to na origo radii bmw bussines cd,aj to moze byt problem, neviem fakt som si myslel ze to bude hrat aspon trosku lepsie
 ale mam to na origo radii bmw bussines cd,aj to moze byt problem, neviem fakt som si myslel ze to bude hrat aspon trosku lepsie 

PetoK napísal:Ty si tam montoval 16cm repráky? A to si prerábal uchytenia? Veď origo sú tam 13cm. Ako presne si to namontoval?

piti888 napísal:Ono to niekedy nieje take jednoduche, aspon pre info si pozri priblizny navod, treba dat aj mdf medzikus, vytlmit dvere a tak dalej http://audiotuning.sk/reproduktory/499-monta-reproduktorov-morel-do-ford-mondeo
A tie repro stoja 60 eur, tak od nich necakaj zazraky, ale hlavne treba dobre zapojit vyhybky
 pred hodkou som bol u kamosa v servise a prisaham mal tam 100 rocne papierove tesly a raz tak hraly a hlavne aj basovali,ako tieto magnaty. asi je to origo radio slabe na take repraky.
 pred hodkou som bol u kamosa v servise a prisaham mal tam 100 rocne papierove tesly a raz tak hraly a hlavne aj basovali,ako tieto magnaty. asi je to origo radio slabe na take repraky.