... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

radili my ze mam prist rozobrat celu palubovku a popremastovat a vycistiti vsetky kontaktz ale robi to ja tak nepomohlo :) a aj mne to zo zaciatku spravilo len raz za mesiac a teraz uz asi tak 10 krat do dna
 radili my ze mam prist rozobrat celu palubovku a popremastovat a vycistiti vsetky kontaktz ale robi to ja tak nepomohlo :) a aj mne to zo zaciatku spravilo len raz za mesiac a teraz uz asi tak 10 krat do dna 

inac do budikov ide tusim ze 3krat plus a dva krat minus
 inac do budikov ide tusim ze 3krat plus a dva krat minus   ale v prvom rade vyskusaj ine budiky ak nepomoze potom ries dalej lebo vacsinov byva zly kontakt v nich
 ale v prvom rade vyskusaj ine budiky ak nepomoze potom ries dalej lebo vacsinov byva zly kontakt v nich  
johnyfly1 napísal:od budikov je zavisi strasne vela veci....
ja som mal raz pozicane budiky ktore mali v sebe studeny spoj a ked vypadli budiky vypadli mi aj stierace (fungovali len na najvyssej rychlosti) neviem co vsetko mi este vypadlo lebo vzdy sa mi to stalo zajazdyinac do budikov ide tusim ze 3krat plus a dva krat minus
ale v prvom rade vyskusaj ine budiky ak nepomoze potom ries dalej lebo vacsinov byva zly kontakt v nich

johnyfly1 napísal:co take?

len to budem riesit az ked pridem z irska
 len to budem riesit az ked pridem z irska