... všetko o BMW ...

myslim ze si sa rozhodol spravne, nie je o com. Na taketo trasy so spotrebou nebudes mat problem, 5er je na to ako stvoreny
  myslim ze si sa rozhodol spravne, nie je o com. Na taketo trasy so spotrebou nebudes mat problem, 5er je na to ako stvoreny   , pri normalnej jazde okolo 140-ky,  moj odhad okolo 6 L.
  , pri normalnej jazde okolo 140-ky,  moj odhad okolo 6 L.  

tmavomodra metaliza,xenon,cerne skla,16:9 navi,vsetko v el.okrem sedaciek,tie nie su ani v kozi a chyba multyfunkcny volant.ale obe veci dokupim a dorobim.co ma este zaujima,ma to webasto ohrev motora ale v kompu sa nadstavuje ventylacia.servysak co to vcera kontroloval mi povedal ze to id lako spravyt na plne vykurovanie ako sa to da? Dorobit?ja zijem v oblasti alp,a je to skoro rano vytana vec
 tmavomodra metaliza,xenon,cerne skla,16:9 navi,vsetko v el.okrem sedaciek,tie nie su ani v kozi a chyba multyfunkcny volant.ale obe veci dokupim a dorobim.co ma este zaujima,ma to webasto ohrev motora ale v kompu sa nadstavuje ventylacia.servysak co to vcera kontroloval mi povedal ze to id lako spravyt na plne vykurovanie ako sa to da? Dorobit?ja zijem v oblasti alp,a je to skoro rano vytana vecpajo30 napísal:Dá sa podľa VIN-ka zistiť konkrétna výbava ???
pajo30 napísal:Dá sa podľa VIN-ka zistiť konkrétna výbava ???
airbone napísal:da sa, daj mi VIN a napisem ti to hned

pajo30 napísal:
Máš pm ďakujem