Mam zamknute auto central mi nejde zamok na vodicovych dverach neviete ako sa mam dostat do auta?kufor mi ide otvorit ale sedacky sa mi nedaju odklopit.. Alebo daju sa na vsetkych e46 odklapat?mam sedan. Dik za odpovede!
jedine cez skyvak ak ho mas a ak nie tak jedine sklo no je dobre najprv pozret na nete ci ma niekto za rozumnu cenu aby si vedel ktore mozes rozbit aby si neroztlkol take co nebudes moct zohnat
Aleved ja kufor otvorim skluuucom.Ale cez kufor sa mi nedaju sedacky sklopit sak tam neni packs ani nic ... A myslite ze to male okienko bude rozbit najrozumnejsie?este stale cakam na klucara..
No ked sa tam teda inak nedostanem tak budem muset to okno obetovat.Len este neviem ktore a nevem ani kde zozenem tak narychlo okno.. Keby sa daju tie drble sedacky nejako sklopit!
Ak máš zo zadu od kufra plech(znamená to že nemáš sklapatelne sedačky,ale len preprípravu na skivak),treba ho vyrazit, je tam predpríprava na skivak, potom už len kopnut do sedačiek a operadlo by sa malo skopit......neškušal si,???
Ps: ked ti nejde central ako chceš otvorit zvnutra dvere???oni su blokované zamkom,klučkou ich neotvoríš.....