... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666

andy_m napísal:mna nieco podobne stalo € 120. ked sa to raz zacne kazit, uz s tym asi nikto nic neurobi a skor ci neskor to musi ist het...

andy_m napísal:ano, € 120 (cca, musel by som pohladat fakturu). museli vymenit ten ovladac s celou malou skrinkou, ktora k tomu patri a je to mozne kupit iba spolu ako uceleny diel. cena je kompletna za ovladac + vymenu a bol to original bmw servis v ba v lamaci
 tak sa na to kuknem ked budem mat cas
  tak sa na to kuknem ked budem mat cas  akurat ze takto naslepo neviem ako to vybrat... predpokladam ze treba rozobrat tu stredovu konzolu. Ak by sa vam dalo mohol by si sem napisat nejaky postup na to ako vybrat ten ovladac... ... elektrotechnika nie je problem ale nie je to moje auto nechcem nieco pokazit pri rozoberani interieru... ... bodol by aj nejaky obrazok
 akurat ze takto naslepo neviem ako to vybrat... predpokladam ze treba rozobrat tu stredovu konzolu. Ak by sa vam dalo mohol by si sem napisat nejaky postup na to ako vybrat ten ovladac... ... elektrotechnika nie je problem ale nie je to moje auto nechcem nieco pokazit pri rozoberani interieru... ... bodol by aj nejaky obrazok   P.S.(moze to byt par obrazkov no myslim ze nikto sa nebude hnevat aj za tu dokumentaciu fakt to nie je ojedinely problem tak sa to urcite zide
 P.S.(moze to byt par obrazkov no myslim ze nikto sa nebude hnevat aj za tu dokumentaciu fakt to nie je ojedinely problem tak sa to urcite zide   )
 ) . Ale podarilo sa ovládač sme vybrali aj vďaka užívateľovi hlava226. Naozaj tam bol jeden studený spoj no prepájkoval som radšej všetky 4 kontakty. Hodil som sem aj návod tak ak budete mať podobný problém tak tu je nejaký stručný NÁVOD
. Ale podarilo sa ovládač sme vybrali aj vďaka užívateľovi hlava226. Naozaj tam bol jeden studený spoj no prepájkoval som radšej všetky 4 kontakty. Hodil som sem aj návod tak ak budete mať podobný problém tak tu je nejaký stručný NÁVOD . Neviete o niekom v BA, kto by mi to vedel do piatku urobit? Urcite sa dohodneme. Ked tak, napiste sukromnu spravu.
 . Neviete o niekom v BA, kto by mi to vedel do piatku urobit? Urcite sa dohodneme. Ked tak, napiste sukromnu spravu. miki998 napísal:zdravim a nevie te nejake video ako sa rozobera cela ta konzola kde ten ovladac je?