... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
peto103 napísal:Zdravim hoši.
Kupil som E90ku v piatok a keď sme skušali veci v aute, chcel som vyskušať, či iDrive (professional) prehrá DVD.(teda ja som vravel že nie, ale brat bol zvedavý). Vložil som tam dvd s filmom a nechce to ísť von. Neviem, či je tá mechanika len na dvd s mapami, alebo ako to je. Vie niekto poradiť? Dakujem
peto103 napísal:Zdravim hoši.
Kupil som E90ku v piatok a keď sme skušali veci v aute, chcel som vyskušať, či iDrive (professional) prehrá DVD.(teda ja som vravel že nie, ale brat bol zvedavý). Vložil som tam dvd s filmom a nechce to ísť von. Neviem, či je tá mechanika len na dvd s mapami, alebo ako to je. Vie niekto poradiť? Dakujem
patoe46 napísal:no to bude len na DVD mapy.....ale tie DVD mapy su dobra kokotina tak isto ako u mercedsu DVD stoji 200euro a kazdy rok vychadza nove a stoji to za prd....to si radsej kup MIO alebo GARMIN za 150euro a mas pokoj.....a to dvd neviem ako vyjde teraz von malo by sa to dat nejako rucne dat von....nieje tam nejaky mali otvor kde sa da pichnut ihla???
 , prehra ti to aj hudobne DVD...a aj film ale to jedine ak ma vo vybave TV funkciu
 , prehra ti to aj hudobne DVD...a aj film ale to jedine ak ma vo vybave TV funkciuJozefSvob napísal:
Pocul si uz o napalovani ?, prehra ti to aj hudobne DVD...a aj film ale to jedine ak ma vo vybave TV funkciu
 tak som to spravil aspon ja,a som spokojny
 tak som to spravil aspon ja,a som spokojny