... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MiňoZA napísal:Ja som sa z chuti zarehotal tu: http://www.skodaforum.sk/post43605.html#p43605
citacia:
"fabia II rs 1.4TSi da po chipe 250km/h je to auto na mestke nahanacky .. 200 ma momente da sa povedat vozil som sa na kamaratovej rs a BMW M3 zaostavalo .. ale to zaostava po meste aj za chipnutou rs fabia I"

MiňoZA napísal:BMW M3 zaostavalo .. ale to zaostava po meste aj za chipnutou rs fabia I

MuadDeeb napísal:Napriklad na argument ze to ma velky kufor (Octavia) sa stale pytam, ze ci potrebuje vozit vidly krizom cez kufor.

ale kto si kupi raz baworaka ine nechce ....ako aj moj otec len picoval ze to su najvacsie sroty az nakonec jedneho kupil za dobru cenu a ze ho hned preda  ale potom chytil tu chorobu
 ale kto si kupi raz baworaka ine nechce ....ako aj moj otec len picoval ze to su najvacsie sroty az nakonec jedneho kupil za dobru cenu a ze ho hned preda  ale potom chytil tu chorobu  BMW je BMW
 BMW je BMWAhmed napísal:Uz davnejsie som sa smial, ze Passat je najrychlejsie auto. Vsetci pekne 50 km/h a on ako velky pan si obehuje v 70siatke
(za Passat si kazdy moze dosadit co chce, ja mam bohuzial najviac negativnych postrehov, prave s Passatom)