... všetko o BMW ...

Už pár rokov som trávil letá pracovne vo Švajčiarsku a na začiatku roku 2010 to vyzeralo tak, že sa to zmení a zostanem tu dlhodobo, po prvej zime 2009-2010 mi bolo jasné že 4kolka by sa mi veľmi zišla a s tým som v apríli začal klikať na autobazáre, listovať v avíze a snoriť po bazároch.. chcel som najprv niečo lacnejšie do 5000 eur ale po tom čo som videl a skúsil jedného passata 2,8 v6 4motion highline a 4 audinu 1,8,alebo 1,9 turbo benzín mi bolo jasné že v tejto cene sa to neoplatí.. autá boli v strašnom stave... takže ďalšie klikanie, listovanie a snorenie :) neviem prečo ale dovtedy ma ani nenapadlo pozrieť čo by stál môj sen v prevedení aké potrebujem, čiže 4x4 a kombi, asi som si myslel že cena ďaleko presahuje môj limit na auto.. trochu ho aj presahovala ale to sme po pol hodinke diskusie s rodičmi vyriešili celkom jednoducho.. po dlhom vyberaní z inzerátov, pár telefonátoch a jednej 4 hodinovej návštevy spojenej s obhliadkou, diagnostikou a jazdením som sa v ňom zrazu viezol domov a stále som tomu nemohol uveriť.. moje prvé BMW.. mal som vtedy mesiac pred 26, ale cítil som sa asi ako keď som spravil na bicykli prvé metre bez pomocných koliesok
 Už pár rokov som trávil letá pracovne vo Švajčiarsku a na začiatku roku 2010 to vyzeralo tak, že sa to zmení a zostanem tu dlhodobo, po prvej zime 2009-2010 mi bolo jasné že 4kolka by sa mi veľmi zišla a s tým som v apríli začal klikať na autobazáre, listovať v avíze a snoriť po bazároch.. chcel som najprv niečo lacnejšie do 5000 eur ale po tom čo som videl a skúsil jedného passata 2,8 v6 4motion highline a 4 audinu 1,8,alebo 1,9 turbo benzín mi bolo jasné že v tejto cene sa to neoplatí.. autá boli v strašnom stave... takže ďalšie klikanie, listovanie a snorenie :) neviem prečo ale dovtedy ma ani nenapadlo pozrieť čo by stál môj sen v prevedení aké potrebujem, čiže 4x4 a kombi, asi som si myslel že cena ďaleko presahuje môj limit na auto.. trochu ho aj presahovala ale to sme po pol hodinke diskusie s rodičmi vyriešili celkom jednoducho.. po dlhom vyberaní z inzerátov, pár telefonátoch a jednej 4 hodinovej návštevy spojenej s obhliadkou, diagnostikou a jazdením som sa v ňom zrazu viezol domov a stále som tomu nemohol uveriť.. moje prvé BMW.. mal som vtedy mesiac pred 26, ale cítil som sa asi ako keď som spravil na bicykli prvé metre bez pomocných koliesok   

,originál ťažné
 ,originál ťažné   ,multifunkčný športový volant, parkovacie senzory vzadu, dažďový senzor, biele sklá smeroviek, polokoža, predné športové sedačky, strešné okno, xenon, vyhrievané spätné zrkadlá v elektrike, automatické stmavovanie vnútorného zrkadla, klíma - manuálna, čierny interiér + čierny strop anthrazit
 ,multifunkčný športový volant, parkovacie senzory vzadu, dažďový senzor, biele sklá smeroviek, polokoža, predné športové sedačky, strešné okno, xenon, vyhrievané spätné zrkadlá v elektrike, automatické stmavovanie vnútorného zrkadla, klíma - manuálna, čierny interiér + čierny strop anthrazit 

simon666 napísal:škoda že som vtedy nemal viac naštudované toto fórum a nevedel napr. o vstrekoch, ktoré neradi bez aditív fungujú cez 200tis a podobné veci, ktoré ma už stretli, alebo určite čoskoro čakajú

marcas1706 napísal:fešáčik tak ho len opatruj a staraj sa oňho zodpovedne !! Veľa šťastných km, bez nehôd a porúch !!!
Lopo napísal:a skoda ze si nepoznal ani mna, ktoreho bracho mal tu 330d X-rokov a kopec krat som ti ju spominal
si mal dvihnut telefon a mohli sme dat kavu :)
ale vyzera pekne... nejake audio neplanujes?

a k tomu audiu.. nj, tie chvile pred Tescom uz sa asi opakovat nebudu
 a k tomu audiu.. nj, tie chvile pred Tescom uz sa asi opakovat nebudu 

simon666 napísal:
stefi napísal:Čau ja by som sa chcel spýtať niečo k peekným svetielkám,ktoré tam máš. Dával si ich ty,alebo majiteľ pred tebou? Inak pekný kus.

je to tiž môj sen,ale asi skorej v čiernej
  je to tiž môj sen,ale asi skorej v čiernej   

GOMEZ napísal:Krásne autičkoje to tiž môj sen,ale asi skorej v čiernej

P.S.: vidim že auto má BN tabule ty si odkial vastne?
 aj teraz máme doma čiernu X6 a niekedy to vyzerá že to nemá ani zmysel umývať pokiaľ nebude doma zaparkovaná
 aj teraz máme doma čiernu X6 a niekedy to vyzerá že to nemá ani zmysel umývať pokiaľ nebude doma zaparkovaná   a pri ojazdenom aute u mňa farba prvoradú úlohu nehrala, ono keby nebolo každé druhé takejto farby, tak by to bolo celkom pekné
  a pri ojazdenom aute u mňa farba prvoradú úlohu nehrala, ono keby nebolo každé druhé takejto farby, tak by to bolo celkom pekné   
   uvidíme pri ďalšom.. mne sa strašne páči ta pravá BMW modrá.. ale tiež nie na každom modeli..
  uvidíme pri ďalšom.. mne sa strašne páči ta pravá BMW modrá.. ale tiež nie na každom modeli..

niekedy ked budes na slovensku, daj vedieť dame kafe ja som tiez neni priamo z BN
 niekedy ked budes na slovensku, daj vedieť dame kafe ja som tiez neni priamo z BN   Ja by som tiez chcel kupit po tomto čo mam 330xd touringa
 Ja by som tiez chcel kupit po tomto čo mam 330xd touringa   dufam že ma povoziš
 dufam že ma povoziš