... všetko o BMW ...

A na klasickom bmw 320i si myslím že bude spotreba ešte o niečo nižšia kedže ja mám továrne vylepšený motor. Takže nieje to až tak strašné s tou spotrebou ako je to s udržbou dieslu netuším v živote som diesel nemal ale ja som za necelý rok čo auto mám žiadne výdavky nemal.
 A na klasickom bmw 320i si myslím že bude spotreba ešte o niečo nižšia kedže ja mám továrne vylepšený motor. Takže nieje to až tak strašné s tou spotrebou ako je to s udržbou dieslu netuším v živote som diesel nemal ale ja som za necelý rok čo auto mám žiadne výdavky nemal. 

(dost draha vec), pneumatiky atď. Auto zvonka ako nove, znutra kebyze nieje fajciar a trocha neporiadny tak ako nove tiez. Samozrejme veci ako oderky od klucov na madlach, sem tam nejake kamienky na kapote a tak je normalka. A urcite by som sa nebal kupit auto po nom aj ked ma viac km ako je beznemu slovenskemu oku lahociace..
 (dost draha vec), pneumatiky atď. Auto zvonka ako nove, znutra kebyze nieje fajciar a trocha neporiadny tak ako nove tiez. Samozrejme veci ako oderky od klucov na madlach, sem tam nejake kamienky na kapote a tak je normalka. A urcite by som sa nebal kupit auto po nom aj ked ma viac km ako je beznemu slovenskemu oku lahociace.. 

minco napísal:Ak máš mať naftu o poriadny kus drahšiu ako benzín, tak jednoznačne choď do benzínu, lebo prevoziť na rozdiele palív cca 2000€ tak to by si iné kilometre musel jazdiť

hpbaxxter napísal:ale na druhej strane aj nafta sa da zohnat pod 1,3, aj pod 1,2 aj pod menej, ked clovek zavre oci nad kvalitou :-)
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
hpbaxxter napísal:no, tasa za 5,5 mi to jazdit nebude, ale na druhej strane aj nafta sa da zohnat pod 1,3, aj pod 1,2 aj pod menej, ked clovek zavre oci nad kvalitou :-)
ale celkovo mne vychadza, ze aj jazda v meste na 2,0d bmw ma vychadza lacnejsie ako na 1,8i VW, neviem porovnat dva objemom rovnake motory.
Proste treba sa posadit za volant a skusit, ci ti to sedi alebo nie.
 a v 2007 uz boli aj ed
  a v 2007 uz boli aj ed