... všetko o BMW ...
...,neviem sa rozhodnut,ked najdem schopne 17" asi radsej priklonim k nim,keby som byval napr. v Au tak by bolo o jeden dobry dovod viac dat tam 18" Georgo napísal:

chrobu napísal:nikto nic? Popripade neni niekto z Ba a okolia kto uz prezul na leto a ma 18tky na E46 ze by ma previezol?? Dik
Olo* napísal:Neviem mno mam stoho trosku hokej...,neviem sa rozhodnut,ked najdem schopne 17" asi radsej priklonim k nim,keby som byval napr. v Au tak by bolo o jeden dobry dovod viac dat tam 18"
![]()
januar napísal:no tak ja uz mam prezute na letne a dokonca na 18tkach ale najhorsie su tie skurvene kolaje od nasich milych kamionistov![]()

RudyJames napísal:zvlast po bratislave, staci sa previezt po par znamejsich uliciach... a ten skok na dialnicnom obchvate ani netreba komentovat, vsak tam staci dat obmedzenu rychlost na 60 a je po probleme, nie?

, to musel velky mozog vysoko sediaci vymysliet, sa stavim ze keby si tam sadnem a budem pocitat auta ktore spomalia tak za den napocitam ziadne.. 

,napr. nasiel som nieco taketo,no su to pravdepodobne repliky,tak je lepsie kupit repliky 17" alebo radsej origo 18" (na kolko pekne a zachovale 17" sa len velmi tasko hladaju...),replik je kopec,no su selijake nazory ohladom kvality replik,samozrejme replika nieje ako replika,kto ma niake skusenosti s replikami,je niaka znacka replik ktora je kvalitovo dobra? chrobu napísal:chalani toto aj mna zaujima. Myslite teda ze tie 18tky budu moc tvrde na nasich cestach? Teraz mam 17 a tiez zvazujem kupu 18. U mna by islo o E46 330i. Dik