... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

januar napísal:no tak moje auto vyzerá úplne katastrofálne celé auto môžem odniesť komplet na preleštenie kedže nejaký dobrák blízko môjho auta zapaloval ohňostroj, tak teraz ho mám cele dobodkané uz som ho aj umyl a nič tie bodky sú tam stále vydieť ale mám podozrenie na suseda že to tam mal ten ohňostroj

idem pozreť moje.
  idem pozreť moje. 

rana spod predneho praveho kolesa, myslel som, ze som trafil prah, ale zvonku nevidno nic, tak dufam, ze zospodu tiez nic nebude, nemam to ani kde pozriet teraz
 rana spod predneho praveho kolesa, myslel som, ze som trafil prah, ale zvonku nevidno nic, tak dufam, ze zospodu tiez nic nebude, nemam to ani kde pozriet teraz 
 teda podrobne som to nepozeral dufam ze je setko ok
 teda podrobne som to nepozeral dufam ze je setko ok  
 ... ale po prelesteni by to malo byt OK.. aspon teda vacsina tych flakov
 ... ale po prelesteni by to malo byt OK.. aspon teda vacsina tych flakov  mohlo sa ti stat aj horsie - trebars by ti ho nejaky opilec rozdrbal
 mohlo sa ti stat aj horsie - trebars by ti ho nejaky opilec rozdrbal 

ja som mal celu noc auto pred diskotekou odparkovane a aby som nahodou nedosiel o papiere tak som isiel BUSom domov a potom cez den prenho a ani chrabanec ani papier,nic som tam nemal takze pohodkaaa
 ja som mal celu noc auto pred diskotekou odparkovane a aby som nahodou nedosiel o papiere tak som isiel BUSom domov a potom cez den prenho a ani chrabanec ani papier,nic som tam nemal takze pohodkaaa 

ale nic neodstranitelne
 ale nic neodstranitelne 
 ja mam auto zaprasene od siry ale nastastie to ide umyt a keby neslo tak mozem nadavat len sebe lebo tam so pustal raketky lem ja.
 ja mam auto zaprasene od siry ale nastastie to ide umyt a keby neslo tak mozem nadavat len sebe lebo tam so pustal raketky lem ja. 
											 ,a to som este do dnes mal na aute,reku odfotim,a potom ze kde to dam take foto,ta som sa na to vykaslal a posiel na umyvarku...hm,jaka skoda
 ,a to som este do dnes mal na aute,reku odfotim,a potom ze kde to dam take foto,ta som sa na to vykaslal a posiel na umyvarku...hm,jaka skoda ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

slavo-22 napísal:kua chlapy co by som dal ja za tych par skrabancov co mate na autach vy, ja som dopadol trosku horsie