... všetko o BMW ...

). Zadok: 3er a profil asi tiez 3er
  ). Zadok: 3er a profil asi tiez 3er
 DDD hmm na zakusnutie
DDD hmm na zakusnutie 

myroslav napísal:ak mozem, tak pripojim aj svoj nazor, E90 mi az tak nevadi, predok super, no zadok onicom, F01 zadok celkom slusny, predok totalny grrrrrc - tie ladvinky, to akokeby chceli napodobnit nove audiny a predlzili prednu masku a co sa tyka F10, tak konecne vykupenie a auto ktore vyzera neskutocne prepracovane, jeden z najkrajsich modelov v historii, povedal by som ze z novych modelov jednoznacne najkrajsie - pripada mi to ze sa konecne spametali v BMW...
 alebo taká Alpina B7 a tie veľké ľadvinky k sebe strašne idú neviem si to bez toho ani predstaviť
  alebo taká Alpina B7 a tie veľké ľadvinky k sebe strašne idú neviem si to bez toho ani predstaviť   a občas sa aj mne zdá sedma spredu trocha zvláštna
 a občas sa aj mne zdá sedma spredu trocha zvláštna   napr. zboka je strašne sexi podľa mňa až dokonalé
 napr. zboka je strašne sexi podľa mňa až dokonalé  žiadne dlhokánske previsy na A a C stlpiku proste tak ako ma limuzína športovo luxusnej značky vyzerať
  žiadne dlhokánske previsy na A a C stlpiku proste tak ako ma limuzína športovo luxusnej značky vyzerať  

myroslav napísal:ak mozem, tak pripojim aj svoj nazor, E90 mi az tak nevadi, predok super, no zadok onicom...

jararak napísal:mysiak +1
vcera sme sa so snoopikom vyvalali jak v novej 7, tak v 3er, v 1er ale kukli sme aj 5gt, jedno vecsi humus a kentus, ani v jednom som sa nejako necitil ako v bmw. kde ma byt ta radost z jazdy ked sa mi nepaci uz posed, to rovno sadnem na rebrinak a pustim sa z brezka. idem hladat radsej nejaku e30 alebo e34, bodka.
 nejake male šidlo
   nejake male šidlo 
jararak napísal:mysiak +1
vcera sme sa so snoopikom vyvalali jak v novej 7, tak v 3er, v 1er ale kukli sme aj 5gt, jedno vecsi humus a kentus, ani v jednom som sa nejako necitil ako v bmw. kde ma byt ta radost z jazdy ked sa mi nepaci uz posed, to rovno sadnem na rebrinak a pustim sa z brezka. idem hladat radsej nejaku e30 alebo e34, bodka.

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
jararak napísal:Ja som nepovedal ze sa mi v nej sedelo zle, ale ad1 nemam zatim nato aby som take auto uzivil
ad2 je tam kopec prvkov oddrbanych, nedotiahnutych, proste v bmw sa to podla mna nenosi.
ano som naozaj spokojny so sedenim v e36, to uz v e90 asi nezazijes :)
 Kedysi sme doma mali E36,aj E34,takze zazil som,s 34kou som vyrastal
  Kedysi sme doma mali E36,aj E34,takze zazil som,s 34kou som vyrastal   Ako designovo fakt popici,do dnes sa mi pacia,ale interier,plasty,potah,posed...Na tu dobu skvele,ale porovnavat 90te roky a sucasnost...Predsa uz preslo 20 rokov,ale tak myslim,ze to vzdy bude vec nazoru
  Ako designovo fakt popici,do dnes sa mi pacia,ale interier,plasty,potah,posed...Na tu dobu skvele,ale porovnavat 90te roky a sucasnost...Predsa uz preslo 20 rokov,ale tak myslim,ze to vzdy bude vec nazoru