... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

?
  ?
 ja to poznám ako vtip keď chlap príde do krčmy a chvastá sa že nezatne krompáč do nového auta. S každým sa staví o tisícku, vyjde von, zatne krompáč do strechy. Všetcia sú zhrozený...na druhý deň.....príde chlap do krčmy a má strešné okno
  ja to poznám ako vtip keď chlap príde do krčmy a chvastá sa že nezatne krompáč do nového auta. S každým sa staví o tisícku, vyjde von, zatne krompáč do strechy. Všetcia sú zhrozený...na druhý deň.....príde chlap do krčmy a má strešné okno  
Dogg88 napísal:Ano je to mozne, manualny aj elektricky. Robi to jeden chlapik v Hozelci pri Poprade, dam ti cislo nanho ak chces
 ako este keby tam mam siber tak mam auto v maximalnej vybave, o akej som vzdy snival..
  ako este keby tam mam siber tak mam auto v maximalnej vybave, o akej som vzdy snival..  
xtreme napísal:hm.. najskor sa chcem informovat ci vobec a ako to pojde.. nechcem riskovat.. a nevies kolko za to pyta?ako este keby tam mam siber tak mam auto v maximalnej vybave, o akej som vzdy snival..

Dogg88 napísal:Tusim mi vravel ze asi 6000sk za manualny a 9000sk za elektricky siber...asi.
Mozem ti dat cislo a on ti povie presne, tie sibre co montuje su dake nemecke, znacku uz presne neviem no on by ti isto povedal aj poradil, on je celkom ochotny
 teda aspon pre mna momentalne.. nebude lacnejsie prehodit celu strechu aj so sibrom?
  teda aspon pre mna momentalne.. nebude lacnejsie prehodit celu strechu aj so sibrom?