... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
cretino napísal:to je super napad, ak sa pre tento rozhodnem vyskusam to aj ja tak.. co som cital, zevraj je to ovela tvrdsie ako pevne podvozky od nich... ako si spokojny s tvrdostou toho podvozka? povedzme oproti serii, alebo ked to vies porovnat s nejakym inym...
cretino napísal::D super, presne toto som chcel pocut/citat... ja s tym v buducnosti planujem driftovat, pripadne zbehnut na okruh ked ho uz mam asi 25 kilakov od domu a podobne veci - takze by to asi mohlo byt.. hladal som totizto nejaku lacnejsiu alternativu k stavitelnym typu D2 racing, FK, ... jasne ze to az take nebude, ale na zaciatok by to stacit mohlo si myslim uz teraz stale viac a viac.. :)
takze Ti dakujem za popis skusenosti - moc mi to pomohlo a reakcie dalsich majitelov ma este dufam utvrdia v tom, ze to bude dobra investicia..
som na to coraz viac zvedavy aky to spravi vysledny efekt.. kolesa mam alpiny s ET12 takze mne to bude skorej suchat o tie blatniky, aj ked v najhorsom pripade tie pojdu von.. inak o tom, ze by to suchalo o pruzinu som este nikde nepocul (ani pri inych)... nemal si predtym tie kolesa moc vnutri, myslim vysie ET ako by malo byt?
moje BMW ma 23 rokov takze ked na nom nieco robim alebo vymienam mam tiez o srandu postarane..