... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

mmracing.sk

el_fuego333
Autor témy

x5 e70 drhne pri dobrzdovani

Včera, 21:42

Ahojte,
mam X5 e70 2008 3.0sd, pred asi 1000km som menil hydromenic a olej v prevodovke.
Prevodovka radi normalne, jediny problem je, ze ked je studene cerstvo nastartovane auto, tak pri dobrzdovani do stoja v malej rychlosti to drhne, ako keby nejaka spojka zostala spojena.
Ked auto prejde par sto metrov, uz to nerobi. Doteraz som si to nevsimal, ale dnes mi to pri cuvani z garaze udusilo motor. po nastartovani ok.
Prevodovka nedava ziadne chyby ani ina cast auta ziadne relevantne.Skusil som zmazat adaptacie prevodovky, lebo po vymene hydromenica sa na to asi vykaslali. Neviem, ci pomoze.
Po vymazani som na tom prejazdil zatial len zopar km. - do 10, po meste
Poloboh vetra a mora, hrdina muzov. Radikalny ultraheterosexual.
X5 e70

Užívateľov profilový obrázok
xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Re: x5 e70 drhne pri dobrzdovani

Dnes, 08:13

mam take spomienky, ze ked sa robi adaptacia, tak je po nej treba absolvovat nejaky predpisany proces, ale mozem sa zas mylit
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Dnes, 08:38

moze a nemusi, naadaptuje sa to aj samo ale ked spravis adaptacnu jazdu tak sa to udeje rychlejsie

el_fuego333
Autor témy

Dnes, 18:39

A nemoze byt vadny nejaky snimac brzd alebo nieco? Lebo ked stojim na brzde jemne, auto je zabrzdene, a stlacim P, tak mi ukaze zltu ikonku, aby som stlacil brzdovy pedal.. tak brzdu prislapnem trochu viac a potom uz preradi do P po opatovnom stlaceni P
Poloboh vetra a mora, hrdina muzov. Radikalny ultraheterosexual.
X5 e70

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní