... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard

Pilifo napísal:Treba kúpiť všetky 4 pneumatiky, ak máš xDrive a nechceš riešiť problémy s ním kvôli pneumatikám s rozdielnym obvodom...
 Je to problem vo vseobecnosti 4x4 pohonu alebo iba BMW xdrive? Doteraz som mal iba FWD vzdy. Zaujimalo by ma ako to je pri X1 kde je to prakticky predokolka a zadok sa pripaja iba niekedy ked potrebuje. Tak isto "klasicky" xDrive pri vyssich modelovych radach odpaja predok pri vyssich rychlostiach na dialnici. To potom nerobi problem ze gumy su nerovnomerne opotrebovane?
 Je to problem vo vseobecnosti 4x4 pohonu alebo iba BMW xdrive? Doteraz som mal iba FWD vzdy. Zaujimalo by ma ako to je pri X1 kde je to prakticky predokolka a zadok sa pripaja iba niekedy ked potrebuje. Tak isto "klasicky" xDrive pri vyssich modelovych radach odpaja predok pri vyssich rychlostiach na dialnici. To potom nerobi problem ze gumy su nerovnomerne opotrebovane?Pilifo napísal:Toto je tiež jeden z dôvodov, prečo preferujem auto ideálne bez xDrive. V zime som s poriadnymi gumami ešte nemal problém a to bývam v pomerne kopcovitej oblasti, ktorá má podobné podmienky ako Kysuce alebo Orava.
 Doteraz som tiez nikdy nemal problem a branil som sa 4x4
 Doteraz som tiez nikdy nemal problem a branil som sa 4x4