... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 .. som sa ho pytal, ze naco by som robil STK+EK pri kazdom predaji a kupe??..;. mi povedal, ze netreba, len si treba dat karticky vymenit
.. som sa ho pytal, ze naco by som robil STK+EK pri kazdom predaji a kupe??..;. mi povedal, ze netreba, len si treba dat karticky vymenit  ... pokutu som neplatil , ale dlabal som nato.. karticka sa menila az pri regulernej STK +EK
 ... pokutu som neplatil , ale dlabal som nato.. karticka sa menila az pri regulernej STK +EK 

Rudkoo napísal:Ak protokoly nemáš musíš ísť na normálnu stk.. Inak ťa môžu pokutovať..
 lebo oni si vedia podla VIN pozriet tie protokoly v pocitaci .. mne to tak spravili, lebo som protokol o STK zabudol na dopravnom urade
 lebo oni si vedia podla VIN pozriet tie protokoly v pocitaci .. mne to tak spravili, lebo som protokol o STK zabudol na dopravnom urade  

Rudkoo napísal:Ale iba pokiaľ budú ochotný . ich povinnosť to nieje..
 zadarmo to nerobia.. cize asi tak
 zadarmo to nerobia.. cize asi tak  samozrejme... samotna ta baba co tam sedi a kuka do toho sa nato moze vykaslat.. ale ak ju pekne poprosis...
 samozrejme... samotna ta baba co tam sedi a kuka do toho sa nato moze vykaslat.. ale ak ju pekne poprosis...  ani BMW klucom nemusis strngat, lebo z papierov vie co mas
 ani BMW klucom nemusis strngat, lebo z papierov vie co mas  

prides na administrativnu kontrolu, najlepsie s protokolmy a ked ich nemas tak ti stacia male osvedcenia, zaplatis za kontrolu nejakych 250 sk, a potom si budes musiet kupit dve nove osvedcenia a dve nalepky co napr. u nas stoji 340sk   takze dohromady sa to pohybuje cca okolo tych 600sk    a problem s policajtami je ze ked bude niedobry policajt tak s nim budes mat len problemy, a tu administrativnu kontrolu, pokial zaplatis su POVINNY ti urobit na hocijakej stanici ek a tk na Slovensku
      prides na administrativnu kontrolu, najlepsie s protokolmy a ked ich nemas tak ti stacia male osvedcenia, zaplatis za kontrolu nejakych 250 sk, a potom si budes musiet kupit dve nove osvedcenia a dve nalepky co napr. u nas stoji 340sk   takze dohromady sa to pohybuje cca okolo tych 600sk    a problem s policajtami je ze ked bude niedobry policajt tak s nim budes mat len problemy, a tu administrativnu kontrolu, pokial zaplatis su POVINNY ti urobit na hocijakej stanici ek a tk na Slovenskujosephd napísal:mne ked som prepisoval auto povedal polis ze mam tam cislo karoserie a to staci a minule ma chceli za to pojebkat a hned som im povedal mam tam cislo karoserie ta co a uz drzali hubu nechapem oni robia z ludi kktov a ked daco nevies ta si v riti a platis pokutu