... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666

, tak za picung sorry, ale uz sa teda vsetci rozumieme
, tak za picung sorry, ale uz sa teda vsetci rozumieme takze sme OK. Chcel som sa len uistit, ze to s tymi diskami pojde/nepojde :-)  Samozrejme nekupim a nedam na auto nic co tam nema byt. Na to som velmi citlivy. Netunim auta ani nic podobne. Vsetko riesim len original doplnkami od BMW :-) teda az na predny spoiler ktory mam od lightweight performance :-). Tie disky som zvazoval aj od BBS pripade HRE, ale tie 405 M perf su brutalne takze asi vezmem tie. Dikes za radu
 takze sme OK. Chcel som sa len uistit, ze to s tymi diskami pojde/nepojde :-)  Samozrejme nekupim a nedam na auto nic co tam nema byt. Na to som velmi citlivy. Netunim auta ani nic podobne. Vsetko riesim len original doplnkami od BMW :-) teda az na predny spoiler ktory mam od lightweight performance :-). Tie disky som zvazoval aj od BBS pripade HRE, ale tie 405 M perf su brutalne takze asi vezmem tie. Dikes za radu 
											 predtym som mal civic type r fk2 a ked som dal do race rezimu tak mi zuby drkotali o stosest... takze moja F36 je pre mna mega komfortna... idem menit aj tlmice. Idem do KW DDC plug and play a znizujem auto o cca 25mm v predu. Zadok asi podobne. Ine kolesa pri aftermarkete nesedi ET ani sirka disku pri 20tkach... jedine 19tky od BBS su v pohode... ale na to asi kaslem.. uvidime. Najprv idem menit brzdy M sport z M perf. (Kotuce a platnicky) strmene mam tie iste ako su pri M perf. A potom podvozok znizujem. Na aute mam uz vymeneny vyfuk a zvyseny vykon original od BMW. Mne ide o to, ze som povodne chcel M3/M4 f80/f82, ale pocas zimy sa uprimne bojim na tom jazdit a potreboval som auto zatial celorocne... takze som si vzal 440tku s xdrivom a chcem ju trosku priblizit k Mku... tak riesim upgrade....
 predtym som mal civic type r fk2 a ked som dal do race rezimu tak mi zuby drkotali o stosest... takze moja F36 je pre mna mega komfortna... idem menit aj tlmice. Idem do KW DDC plug and play a znizujem auto o cca 25mm v predu. Zadok asi podobne. Ine kolesa pri aftermarkete nesedi ET ani sirka disku pri 20tkach... jedine 19tky od BBS su v pohode... ale na to asi kaslem.. uvidime. Najprv idem menit brzdy M sport z M perf. (Kotuce a platnicky) strmene mam tie iste ako su pri M perf. A potom podvozok znizujem. Na aute mam uz vymeneny vyfuk a zvyseny vykon original od BMW. Mne ide o to, ze som povodne chcel M3/M4 f80/f82, ale pocas zimy sa uprimne bojim na tom jazdit a potreboval som auto zatial celorocne... takze som si vzal 440tku s xdrivom a chcem ju trosku priblizit k Mku... tak riesim upgrade....