... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mono3 napísal:Ja som dnes robil brzdy, mám pred STK tak že opucujem všetky,na ľavom prednom strmeni som mal natrhnutu prachovku piestika, keď som vybral piestik bol na 1 CM už hrdzavý, objednal som si nový piestik cca 6 € a tesnenia strmena 8 € a asi hodinka čistenia, cca o 2 hodiny strmen poskladaný ale nestriekal som atď,nato nemám čas lebo ráno potrebujem auto a brzdí to oveľa lepšie ako pred tým podľa mňa toto by si si vymenil sám úplne v pohode a ešte by si aj ušetrilTakze dnesne zistenie odvzdusnoval som tlakom to znamena ze som pripravkom tlacil kvapalinu do nadrzky a cez diag.som otvaral ventil tej srany ktoru som odvzdusnoval.
a nepomohlo to tak som dal na jednu radu a dal som drevenu dosticku namiesto platnicky stacil brzdu a samozrejme dosku zaseklo potom som otvoril odvzdusnovak a ledva ledva som ich roztiahol.
Takze som nasraty na jednu firmu kde mi takto zrepasovali strmen
je pre mna zaujimave ze aj zadok sa robil v tej istej firme tam je vsetko oka tak iba predok je zle

je mi jasne ze ich este nebudem otvarat skusim tam este dnes zavolat ale nevidim to ruzovo
 je mi jasne ze ich este nebudem otvarat skusim tam este dnes zavolat ale nevidim to ruzovo 
											mono3 napísal:Daj aspoň nejakú foto v akom si štádiu,to je jedno že diesel, každý má nejakú "úchylku"🙂👌Ano veteranika:) ved mozno raz bude pribeh. Ale je to diesel 110kw ,neviem si pomoct ale diesle su moja srdcovka :)