... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

viktor31 napísal:Vŕtané veľké kotúče, vieš mi bližšie definovať, čo máš na mysli veľkými? Tam nemáš čo vymyslieť, môžeš tam dať len origo, takú veľkosť aká má byť. Tam nemáš jak dať väčšie.

nove kotuce ,platnicky ,hadice od helly zrepasovane strmene + pomemene gumicky jedine co je pvovodne je stredovy piest a voditka tie su antikorove takze nove ostali v krabicke su len pozink...a este pouzita ate pasta proti piskaniu..skoda je ze som tam nedal m performace kotuce
 nove kotuce ,platnicky ,hadice od helly zrepasovane strmene + pomemene gumicky jedine co je pvovodne je stredovy piest a voditka tie su antikorove takze nove ostali v krabicke su len pozink...a este pouzita ate pasta proti piskaniu..skoda je ze som tam nedal m performace kotuce ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ako som planoval
 ako som planoval ale mozeme diskutovat o tom kolko sa len da ..zaseknut sa mozu z mnoho dvovodou ...bordel, cim vetsia vola tim vetsia pravdepodobnos skrizenia..cim mensia vola pride vysia teplota roztiaznost materialu a potom zaseknutie ..stare brzdove hadicky z vonku v pohode z vnutra prasknuta nasledne blokovanie kvapaliny ..
 ale mozeme diskutovat o tom kolko sa len da ..zaseknut sa mozu z mnoho dvovodou ...bordel, cim vetsia vola tim vetsia pravdepodobnos skrizenia..cim mensia vola pride vysia teplota roztiaznost materialu a potom zaseknutie ..stare brzdove hadicky z vonku v pohode z vnutra prasknuta nasledne blokovanie kvapaliny ..  ale dik za upozornenie
 ale dik za upozornenie Nemá zmysel nejako kadečo skúšať.
 Nemá zmysel nejako kadečo skúšať.