s čapami zatial max spokojnosť. Tlmiče som ešte neskúšal , ale videl som od nich už niaky vytečený.
ja som tam chcel dat tlmice este ked som mal e30, volal som tam a povedal mi, ze spravit to spravia, ale nikdy to nebude ako nove, ze je to stale len stary tlmic
No ja mam skusenost s repasom capov v tejto firme. Bolo to na MB 190 E a nevydrzalo to v podstate skoro nic. Islo to do sraciek. Ale je to dobrych 5 - 6 rokov dozadu, tak mozno technologia postupila. Ale Bembe by som tam asi neniesol. Radsej postupne povymienat veci za nove.
White: no hlavne na E39 su capy zapustene v hlinikovych ramenach a nedaju sa vymenit ani omylom, jedine cele nove rameno . V E46 sa daju capy vylisovat a nalisovat do ramena, tam je to inak riesene...
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau EX E34 535i 92' Schwarz EX E34 535iA 91' Diamantschwarz EX E46 328ci 2000' Silber E90 330d 2007' M-paket
nejake news ? ohladom Zlatych ? Chystam sa tam aj ja... Sice neviem co si tam chcem dat robit... Nic nebucha a tlmice vyzeraju byt ok... Ale mam pocit ze mam volu v riadeni... chcem to dat checknut.
hmm... No zaujimave... Btw... Ked mi nic nebucha nic neklepe ale auto sa chova dost nekludne na ceste aj v zatackach sa citim neisty ?? Co by to mohlo byt ?? Capy ? ako by vola v riadeni...
viem uz sa to niekde riesilo.... btw.. mam vsetko este povodne (141.000km 7000tis. na SVK cestach) sportfahrwerk a 225/50/16