... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
| SPEEDLOCK_X_KMH_MIN | Werte= | FF | |
| SPEEDLOCK_X_KMH_MAX | Werte= | FF | |
| VIDEO_HANDBRAKE | Werte= | 00 | |
| VIDEO_FRONT_LOCKED | Werte= | 00 | 
xener napísal:
SPEEDLOCK_X_KMH_MIN Werte= FF SPEEDLOCK_X_KMH_MAX Werte= FF VIDEO_HANDBRAKE Werte= 00 VIDEO_FRONT_LOCKED Werte= 00 

PrevlecenejVlk napísal:Potrebujes nekoho se spravnym kabelem, notebookem, softwarem a povědomím jak to překodovat... a nebo si to muzes sehnat, naucit a udelat si to sam. Pokud Ti jde jen o tuhle drobnost, asi bude lepsi, kdyz Ti to nekdo udela. Ja jsem na svym aute kodoval tisic kokotin, takze ja laboroval sam.

Co chceš slyšet na po padesáté položenou otázku na kopání převodovky ve všech vláknech? K převodovce já osobně mám jediné, nech si ji někde zkontrolovat, já byl v ZF v Jihlavě, nechal udělat výměnu oleje s průplachem a na otázku na občasné kopnutí za studena odpověď jediná, není to nové, je to už trošku opotřebené, ale tohodle bych si nevšímal, není to nic tragického, v podstatě je to běžné. Jak moc to kope u Tebe je samozřejmě otázka.
 Co chceš slyšet na po padesáté položenou otázku na kopání převodovky ve všech vláknech? K převodovce já osobně mám jediné, nech si ji někde zkontrolovat, já byl v ZF v Jihlavě, nechal udělat výměnu oleje s průplachem a na otázku na občasné kopnutí za studena odpověď jediná, není to nové, je to už trošku opotřebené, ale tohodle bych si nevšímal, není to nic tragického, v podstatě je to běžné. Jak moc to kope u Tebe je samozřejmě otázka.