... všetko o BMW ...
 zatíém nevím jestli je prasklá hlava něbo co tam přesně je... ale předminulej týden jsem pujčil autom mladé a ona mi pak volala že něco bouchlo a teče voda.... tak jsem pak přijel a zjistil jsem že praskla nádobka na chladící kapalinu.
  zatíém nevím jestli je prasklá hlava něbo co tam přesně je... ale předminulej týden jsem pujčil autom mladé a ona mi pak volala že něco bouchlo a teče voda.... tak jsem pak přijel a zjistil jsem že praskla nádobka na chladící kapalinu.

no odpoledne to zkusím dodělat ...a jinak ten odlučovač oleje je přesně co ? abych věděl co mám shánět ...
 no odpoledne to zkusím dodělat ...a jinak ten odlučovač oleje je přesně co ? abych věděl co mám shánět ... ale jinak ted je to perfektně vysvětlené a děkuji
 ale jinak ted je to perfektně vysvětlené a děkuji  jdu to zkusit dodělat .... na druhou stranu si říkám snad zapojím všechny hadice do sání pak správně protože těch teda je ... a to říkám že odpojuji jenom co potřebuji kvuli prostoru ...
 jdu to zkusit dodělat .... na druhou stranu si říkám snad zapojím všechny hadice do sání pak správně protože těch teda je ... a to říkám že odpojuji jenom co potřebuji kvuli prostoru ...