... všetko o BMW ...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

jurkyLE napísal:myslim si, ze mas v tom prsty, sam, lebo sa v tom aute rypes: post1163250.html#p1163250

šprtal som sa v E36-ke ,  a svetlo svieti na E39-ke a nikto sa toho ani nedotkol
  šprtal som sa v E36-ke ,  a svetlo svieti na E39-ke a nikto sa toho ani nedotkol  
miro11491 napísal:

šprtal som sa v E36-ke , a svetlo svieti na E39-ke a nikto sa toho ani nedotkol

jurkyLE napísal:tak potom OK OK, ja reku ze si sa rypal aj v E39-ine
 , nievie nikto neskušal to opraviť ? robí to nejaky studený spoj alebo sa odpalilo nejake relatko .... ?
 , nievie nikto neskušal to opraviť ? robí to nejaky studený spoj alebo sa odpalilo nejake relatko .... ?Janik528i napísal:Ja vám dám relátko. Žiadne relé to nie je, je to tranzistor, treba prepájkovať nový. To je všetko.
 su rovnake tie tranzistory pre ľavu a pravu stranu ?
  su rovnake tie tranzistory pre ľavu a pravu stranu ?  
 a rovno vymeň obe (aj pre ľave aj pre prave svetlo ) aby si to druhykrat nemusel rozoberať.
 a rovno vymeň obe (aj pre ľave aj pre prave svetlo ) aby si to druhykrat nemusel rozoberať. 
Janik528i napísal:Ano sú rovnaké len zožen ten správny a hlavne vymen ten správny, google je dobrý kamarát pomôže ti. ale tomu čo to daš do ruk nech je jemný , bacha na silné clipy a hlavne pri ohýbaní tranzistorov pri vyberaní chladiča a nech pri pajkovaní ten tranzistor zbytočne neprehrieva, chce to citlivé jemné ruky.a rovno vymeň obe (aj pre ľave aj pre prave svetlo ) aby si to druhykrat nemusel rozoberať.
 označenie by mal mať BTS426L1 ale pišu tam aj čislo BTS425L1 takže chcem sa najprv pozriet čo piše na starom
  označenie by mal mať BTS426L1 ale pišu tam aj čislo BTS425L1 takže chcem sa najprv pozriet čo piše na starom    , potom to odnesiem jedemu chlapikovy čo opravuje telky radia ...... podnika v tom čiže dufam že bude mať dosť jemne ruky
 , potom to odnesiem jedemu chlapikovy čo opravuje telky radia ...... podnika v tom čiže dufam že bude mať dosť jemne ruky