... všetko o BMW ...

ale v poslednej dobe mi to začalo nejako blbnut ... keď auto nechám naštartované niejaky čas tak po rozbehu keď dám napríklad v 3-ke podlahu tak auto nemá tach ako keby išlo bez turba v nudzaku alebo neviem čo ma to výkon jak 1,2 htp
  ale v poslednej dobe mi to začalo nejako blbnut ... keď auto nechám naštartované niejaky čas tak po rozbehu keď dám napríklad v 3-ke podlahu tak auto nemá tach ako keby išlo bez turba v nudzaku alebo neviem čo ma to výkon jak 1,2 htp   nerobí to vždy ale zatiaľ som to spozoroval len pritom ako auto dlhšie postoji naštartované .... keď mi to zrobí a motor za jazdy vypnem a zapnem už ide normálne .... takisto som si všimol na neutráli keď autu pridám tak okolo 2500 otačok niečo tak čudne zapišti v aute ale mam pocit že mam prasknuté zvody môže to robit toto ? alebo mam ešte podozrenie na váhu vzduchu ? nestretol sa stim už niekto ?
 nerobí to vždy ale zatiaľ som to spozoroval len pritom ako auto dlhšie postoji naštartované .... keď mi to zrobí a motor za jazdy vypnem a zapnem už ide normálne .... takisto som si všimol na neutráli keď autu pridám tak okolo 2500 otačok niečo tak čudne zapišti v aute ale mam pocit že mam prasknuté zvody môže to robit toto ? alebo mam ešte podozrenie na váhu vzduchu ? nestretol sa stim už niekto ?  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ešte by som rad doplnil že nesvieti mi žiadna kontrolka akurát teraz sa mi rozsvietila kontrolka airbagu ... diagnostika ma vyhodila tuto jednu chybu čo aj tak neviem čo znamená
  ešte by som rad doplnil že nesvieti mi žiadna kontrolka akurát teraz sa mi rozsvietila kontrolka airbagu ... diagnostika ma vyhodila tuto jednu chybu čo aj tak neviem čo znamená  

ze u dvoch aut problem ako opisovany v topicu a slo.o turbo alebo s nim nieco suvysiace
 ze u dvoch aut problem ako opisovany v topicu a slo.o turbo alebo s nim nieco suvysiace 

tu tak ci tak moc postrehy nepomozu....:-)))
 tu tak ci tak moc postrehy nepomozu....:-)))

a niekto kto by mi pomohol z tou diagnostikou z PP ?
  a niekto kto by mi pomohol z tou diagnostikou z PP ? 

TT-SIMIK napísal:Vahu moze vyhodit aj ked ti pridrhava/nefunguje egr....Skus odpojit egr ci pojde lepsie a potom to iste z vahu...mozno tym prides na to ci je zle...