Milan parádny zvuk to má. Som naozaj rád, že sa dostalo auto do tvojich rúk. :)
Inak hodil by sa mi teraz ten M3 volant, nechceš mi ho odpredať naspäť?
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI EX - BMW E90 325xi EX - BMW E92 335xi - príbeh Ex - VW GOLF VI GTI Ex - BMW E92 330i - príbeh Ex - BMW E90 330i - príbeh Ex - Audi A3 8l 1.8T
sewas miloš tak teda volant nepredam ten je perfektny a aj tak funguje.. auticko ma nazivo omnoho lepsi zvuk.. porovnavali sme to auto vedla auta s 335i ktore malo tiez performance exhaust a to ma dost sklamalo.. 335i vs. 330i jednoznacne krajsi zvuk ma 330i
Tak dnes sa na aute vymenil termostat , bo sa mi nejak zdalo , ze sa dlho zohrieva olej. Jedna vec mi vadila odkedy som kupil auto , ze som mal okolo celneho skla strasne skarede tesnenie ... dolepene silikonom Nedalo sa na to pozerat ..
Ja som ti hovoril, že keby počkáš dám to na Kasko a máš nové sklo ale chápem, že niekto by čakať nechcel. :) Inak vymenili ti len tesnenie alebo sa muselo meniť celé sklo?
Nechystáš sa niekedy do TN ? :)
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI EX - BMW E90 325xi EX - BMW E92 335xi - príbeh Ex - VW GOLF VI GTI Ex - BMW E92 330i - príbeh Ex - BMW E90 330i - príbeh Ex - Audi A3 8l 1.8T
Menil som iba tesnenie ... podarilo sa im to aj bez vymeny skla... no problem si spravit cestu. Potrebujem behnut do NM pracovne , tak ked pojdem dam vediet.