... všetko o BMW ...

..napriklad aj ked zhasnem motor bez spojky tak to zarapoce a zarachoti takze tazko povedat.. Je to presne tento isty zvuk pri vypnuti motora
 ..napriklad aj ked zhasnem motor bez spojky tak to zarapoce a zarachoti takze tazko povedat.. Je to presne tento isty zvuk pri vypnuti motora   :
  : 
											 Ale k veci:keď zhasneš motor s vytlačenou spojkou,zarapoce?Rapot pri štarte na 1-2 sekundy ide zrejme od šponováku alebo reťaze...
 Ale k veci:keď zhasneš motor s vytlačenou spojkou,zarapoce?Rapot pri štarte na 1-2 sekundy ide zrejme od šponováku alebo reťaze... .... skor ma sere ten start... obcas fakt to tam pekne zarapoce a nerobi mi to dobre
 .... skor ma sere ten start... obcas fakt to tam pekne zarapoce a nerobi mi to dobre   moze to byt tymi voditkami a retazou ?
 moze to byt tymi voditkami a retazou ?  pripadne napinak ?
 pripadne napinak ? 1 čo napína dolnú,dlhú reťaz a 2 čo napínajú horné,krátke reťaze v hlavách.Pre začiatok by možno stálo za to vybrať von a skontrolovať ten pre dolnú reťaz.Mal by sa dať vybrať,aj keď neviem aký je k nemu prístup...
 1 čo napína dolnú,dlhú reťaz a 2 čo napínajú horné,krátke reťaze v hlavách.Pre začiatok by možno stálo za to vybrať von a skontrolovať ten pre dolnú reťaz.Mal by sa dať vybrať,aj keď neviem aký je k nemu prístup... 
											 musim pozriet co stoji vymena tych napinakov pripadne len toho zleho
 musim pozriet co stoji vymena tych napinakov pripadne len toho zleho  Mozno by to chcelo vymenit rozvody komplet kto vie...ono to zarapoce fakt raz za cas cize nevidim to nejak tragicky..predsa to ma svoje roky vsetko.. no uz mi to vrta v hlave a neda mi to... diky chalani za rady
 Mozno by to chcelo vymenit rozvody komplet kto vie...ono to zarapoce fakt raz za cas cize nevidim to nejak tragicky..predsa to ma svoje roky vsetko.. no uz mi to vrta v hlave a neda mi to... diky chalani za rady   

ja este raz poriadne prekontrolujem zavesenie a uchytenie tych krytov vyf. potrubia lebo ine ma nenapada
 ja este raz poriadne prekontrolujem zavesenie a uchytenie tych krytov vyf. potrubia lebo ine ma nenapada   

sorry ze to nebola konstruckna odpoved...za mna sa vyjadruje ViktorDDD
 sorry ze to nebola konstruckna odpoved...za mna sa vyjadruje ViktorDDD   

takze podla toho co citam to bude ten napinak spodnej retaze...ako robi to fakt malo a len obcas ale ten zvuk je strasidelny
  takze podla toho co citam to bude ten napinak spodnej retaze...ako robi to fakt malo a len obcas ale ten zvuk je strasidelny   nemam ho rad
 nemam ho rad   ... co sa toho podvozku tyka tak ako pozeram je to dost casty preoblem pri E39 :)
 ... co sa toho podvozku tyka tak ako pozeram je to dost casty preoblem pri E39 :)