... všetko o BMW ...

Mi00wa napísal:Jestli ti brzdový pedál ztvrdnul, tak jsi zavzdušnil posilovač, při nastartovaní všechen vzduch zase zmizne.
A jak můžeš na automatu stlačit spojku? Mě se zablokuje po vypnutí zapalováni šlatr páká do polohy P nejde hýbat už.
Pokud vložíš kartu nebo klič a pote nastartovat tak prvně stlač brzdový pedál (nemusíš moc) měla by ti informovat žlutá kontrolka ( Br. pedál + noha a nápis start)
Bacha můžeš mít i malou baterku která nestíhá, nebo máš v háji IBS senzor u baterky.
BMW_RODMAN napísal:Myslel som to tak ze pri startovani, ze nedokazem stlacit pedal, mam kartu, a 173kw, pisal som tu prvy krat, ak niekto by mi vedel poradit alebo mal podobny problem tak nech mi napise spravu a nie tu pisat take veci ze "mna ide drbnut " a tak ! Dakujem

BMW_RODMAN napísal:Presne na to som myslel aj ja, pozeral som za pedalom a tam nie je ziadne cidlo takze sa to musi rozobrat a pozriet, zajtra si pridu po auto, dufam ze ked to napoja na pocitac tak im zobrazi chybu.
 to ci ti brzdove svetlo svieti...ale mam pocit, ze brzdovy pedal ma dvojity spinac cize to moze byt od seba nezavisle spinace, treba pozriet WDS
 to ci ti brzdove svetlo svieti...ale mam pocit, ze brzdovy pedal ma dvojity spinac cize to moze byt od seba nezavisle spinace, treba pozriet WDS