... všetko o BMW ...
GuyRudy32 napísal:Zdravím vás chcel by som sa spýtať a poradiť pri kúpe E46 2.0d 110kw čo na to hovoríte? aké máte skúsenosti s motorom a pod. zaujíma ma názor na konkrétne toto auto, chceme kúpiť auto do rodiny ktoré ešte niečo zvládne nabehať bez vážnych investícií ...
http://bmw-rad-3-touring.autobazar.eu/320-d-id4350049.html
GuyRudy32 napísal:ďakujem za odpoveď ... detajli sú už podla vkusu majitela to neriešim ... njaviac chcem vedieť vaše skúsenosti s tým motorom ... či to vydrží čo zvykne odchádzať a pod.

to otec chce kupovať a tak či onak sme 4 členná rodina no ja sa v tom voziť budem len pár krát do roka mám vlastné ...  tak niečo dieselové hlada čo nabehá 100 000 bez vážnych investícií, podovozok, brzdy kvapaliny sa neráta ... prípadne čo by ste poradili vy ako najlepšiu alternatívu (motorizáciu, model a pod.)? ... ďakujem za odpovede ...
 to otec chce kupovať a tak či onak sme 4 členná rodina no ja sa v tom voziť budem len pár krát do roka mám vlastné ...  tak niečo dieselové hlada čo nabehá 100 000 bez vážnych investícií, podovozok, brzdy kvapaliny sa neráta ... prípadne čo by ste poradili vy ako najlepšiu alternatívu (motorizáciu, model a pod.)? ... ďakujem za odpovede ...