PAN BAAAAAca: 530IX bol som na konzultacií v BMW v ZA a údajne servis po 75ku klasika akurát tam boli menené aj vstrekovače ale neviem na koľko KM , poistovne overené lakovaný zadný nárazník. Nefunkčná zadná roletka , osobne som auto nevidel , ale rád by som sa na neho išiel pozrieť , stav laku by ma zaujímal z tých foto mám divný dojem asi pravidelne kefované :) píšem s majiteľom , ale je mi trošku divné raz predáva potom nepredáva .... reaguje na mňa pomaly , začínam mať z toho divný pocit . Pokukujem ešte po jednej 650i z Prievidze , tú mi odporučil priamo technik , auto stále servisované len autorizovane a v cukríkovom stave v BMW bol aj opravovaný O-ring
http://autobazar.autovia.sk/bmw-rad-6-c ... 8i-1340442 , pýtal som sa aj na cenu opravy o-ringu a som bol prekvapený v mdbavaria ju údajne robia po 500 euro :) , majiteľ veľmi príjemný pán z telefonátu , keby som sa nebál servisu a spotreby tej 650ky asi ju okamžite beriem a kašlem na 5ku :) ale bojím sa , že by som tam neotiahol servis....