... všetko o BMW ...

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
 tiež za tých pár rokov ... Nakoniec som to včera nedokončil a musím to dotiahnúť inokedy keď bude čas,...zdržalo ma to, že tam v bielom a modrom konektore bude treba dorobiť Piny, alebo to napájkovať priamo do modulu :-/ Keď som to testoval, tak mi to nešlo,...dúfam že netreba ešte nejak odkodovávať TV modul.Má to šlapať automaticky privedením mínusu na pin17?Možno mi to nešlo provizórnymi pinmi čo som si tam vyrobil.Máte niekto s tým ešte skúsenosti?
  tiež za tých pár rokov ... Nakoniec som to včera nedokončil a musím to dotiahnúť inokedy keď bude čas,...zdržalo ma to, že tam v bielom a modrom konektore bude treba dorobiť Piny, alebo to napájkovať priamo do modulu :-/ Keď som to testoval, tak mi to nešlo,...dúfam že netreba ešte nejak odkodovávať TV modul.Má to šlapať automaticky privedením mínusu na pin17?Možno mi to nešlo provizórnymi pinmi čo som si tam vyrobil.Máte niekto s tým ešte skúsenosti? 

Skúšal som nastaviť aj AV na iné režimi ale nič nepomohlo,....čiže mi ostáva asi len nejak prekontrolovať, či tá kamera vôbec funguje
 Skúšal som nastaviť aj AV na iné režimi ale nič nepomohlo,....čiže mi ostáva asi len nejak prekontrolovať, či tá kamera vôbec funguje  Nejaké nápady a rady? Dík...
 Nejaké nápady a rady? Dík... 

Miki318is napísal:Tak som sa s tým pobavil. Zapojil som to cez tie piny, zopnúť mi zoplo AV, ale prehrávalo len tmavé zrnenieSkúšal som nastaviť aj AV na iné režimi ale nič nepomohlo,....čiže mi ostáva asi len nejak prekontrolovať, či tá kamera vôbec funguje
Nejaké nápady a rady? Dík...