... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
arg7 napísal:Ako z mojej skromnej skusenosti viem, ze po vypnuti motora si ziaden temopat nepameta predchadzajucu rychlost, aspon tak viem ze to maju starsie bawory aj ine znacky (ford, peguot), ale neviem ako je to na tych hypermodernych vesmirnych lodiach
mexican napísal:A v čom je vlastne kurva problém?
Je jedno stlačenie tlačítka, ktoré je hneď po ruke a netreba sa za ním naťahovať nejaká veľká prekážka?
Mne to absolútne neprekáža a neprekážalo mi to ani v E46. Skôr mi vadilo, že oproti E46 boli medzi sebou prehodené ovládanie rádia a tempomat. Ale na to som si už tiež zvykol.
Takých vecí, ktoré po vypnutí zapaľovania neostanú zapamätané je viac, napr. dažďový senzor
kubog napísal:Pockaj, to akoze ked ides napr 100vkou po ceste, nestaci len buchnut do packy, ale musis ho najprv manualne zapnut a az potom nastavit udrziavanie rychlosti? Tak to sa ti ani necudujem, to by mi dobre liezlo na nervy
baskam napísal:mam to aj ja tak isto cize nie je to chyba, na VW ho mam zapnuty stale avsak po vypnuti kluca si nepamata rychlost. Myslim ale, ze sa s tym da zit.
BranoMW napísal:
Ano, da sa s tym zit,...len vypnem zapnem motor a pameta si ze som mal zapnute vyhrievanie sedaciek, ale nepameta si ze som mal cruiser ON. :-) Mam Outlandera a tam si to pameta, tak asi preto ma to irituje