... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

obchodna sekcia

sluggish
Autor témy
Auto: G30 530d
Kraj: Nitriansky

G30 540i LCI rady, skúsenosti, servis

Včera, 15:18

Zdavím páni,
mám možnosť zobrať celkom peknú G30 540i LCI xDrive.
O motore som si toho prečítal dosť, viem že to je momentálne asi to najlepšie čo BMW ponúka.

Auto má bohužiaľ už 140k km tak ma zaujímajú skúsenosti majteľov a servisákov s týmto motorom pri týchto kilometroch.

čo sa vám pokazilo, čo je dobré vymeniť preventívne atď.

ďakujem :)

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: G30 540i LCI rady, skúsenosti, servis

Včera, 19:51

a oplati sa Ti ten prechod? u nas zatial vsetky B57 aj B58 bez akychkolvek fatalit, jedna 540d sme menili nizkotlake egr

sluggish
Autor témy

Dnes, 12:54

neviem, nejdem do toho po hlave, ani na to moc netlačím, ale je to LCI oproti mojej preLCI a tie facelifty sú subjektívne krajšie.
moje má už blízko ku 190k. nič mu nie je ide ako hodinky, a o kurvítka ako egr je postarané už dosť dávno, ale akonáhle prekročí tú magickú hranicu 200K tak vieš aké to je s predajom :D
tu sa tomu viem celkom elegantne vyhnúť...

to punúkané je konkrétne toto https://rijabavaria.sk/ponuka-vozidiel/bmw-540i-xdrive-sedan-6810a328c7eb9-49256
predajca súhlasil s výmenou a doplatkom z mojej strany čiže starosti s predajom odpadnú...
samozrejme ešte čakám na finálnu ponuku koľko by bol doplatok z mojej strany, ale malo by to byť okolo 20k
to som si aj ja určil ako limit nad ktorý nepojdem a pri ktorom mi takéto zjednodušenie ešte dáva zmysel

čo ma láka je ten motor, maj som 335i a neviem na to auto a jazdu v ňom zabudnúť :D...
už pri skúšobnej jazde som sa smial okolo celej hlavy, je to proste iné ten benzín :D

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Dnes, 18:57

Podla mna menit auto z 190k za 140k km je tak otazka 2rokov najazdu….Pochopil by som keby si menil okolo 100k …..ale ano,chapem taktiez tvoje obavy….
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Dnes, 19:29

doplacat 20k za o daco menej pouzite auto co ma o stipku vyssi vykon je imho nonsens, ci?

PetoK
Kraj: Žilinský

Dnes, 19:33

Panko je namotany a potrebuje to iba schváliť, nevidíte ?

sluggish
Autor témy

Dnes, 20:09

úprimne sám neviem.... pozerám aj ponuku vonku a moc ružové to okolo 40k nie je, vždy mi niečo chýba vo výbave, preferujem sedan, ale aj kombi už asi môže byť lebo sedanov je tak o polovicu menej :D ale moje must have je ACC, koža, head up, LED automatické svetlá a comfortný vstup, a takúto kombináciu je celkom ťažké násjť ... jednoznačne ďaľšie bude benzín, to som si istý, či to bude toto konkrétne neviem, uvidíme podľa ponuky... jasné aj ja by som bol najradšej ak by to malo okolo 90k namiesto 140... ale späť ku otázke, možo aj Simik by vedel dať jeho skúsenosti so servisovaním 40i... na čo si dať pozor a čo meniť ako prevenciu... u mojej by ma jednoznačne čakalo do 200k rozvody a čerpadlo.... či to je to isté aj pre benzíne neviem....

PetoK
Kraj: Žilinský

pred 12 minútami

To akoze fakt chces vyhodit 20k za iba trocha novsie auto, ako pise Pepek ? Blaznis ?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní