Zdravim Vas..chcem sa poradit Viete mi niekto povedat na kolko ma byt percent otvorena skrtiaca klapka.. Cez diagnostiku mi ukazuje 74% a prave preto neviem ci ma to suvis,ze auto niekedy zdochne pri prvom starte,kolisu otacky a tiez nema plny vykon pri vyssich otackach jedna sa o motorizaciu 535d, AT,
podľa mňa suvis pri zdochnuti pri prvom starte nemusi byt skrtiacia klapka, ale kludne aj zanesene sanie. Bol si v BMW na diagnostike a kolko KM mas najazdených?
podľa mňa suvis pri zdochnuti pri prvom starte nemusi byt skrtiacia klapka, ale kludne aj zanesene sanie. Bol si v BMW na diagnostike a kolko KM mas najazdených?
Zdravim...dnes som konecne vyriesil moj problem s motorom.Priznaky-kolisanie otacok za studena,biely dym,sem tam zdochol motor, pri kickdown cierny dym bez vyrazneho vykonu.Chyba:klapky v nasavacom potrubi boli trvalo zatvore,lebo sa odpojili od aktuatora plus sanie strasne zanesene..Riesenie:Vycistenie sania s ultrazvukom a prerobenie spajacej tycky medzi klapkami a aktuatorom
este ze sa ten vylomeny kus nasiel v sani a nie vo valci :)
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Mozem sa opytat kto vam to robil ? Ja mam problem najst cloveka co sa vie na sanie pozriet v akom je stave, pripadne skontrolovat klapky a vycistit alebo vymenit. Vie mi niekto doporucit kontakt ?