... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK

ygy napísal:Samozřejmě, že to mají vymyšlené velmi dobře. Oni budou vypínáním přehřátého motoru plnit ekologické normy EU a ty si budeš muset mnohem častěji kupovat nové turbo => tomu se říká byznys. Systém START-STOP je třeba okamžitě po nastartování deaktivovat. Funkci je možno trvale vyřadit, ale autorizovaný servis to má zákazané provádět, proto tvrdí, že to nejde. Budeš muset navštívit některého diagnostika z klubu, který Ti to pomocí programu NCSExper vyřadí....či odborníci v bmw majú domyslené chladenie turbín počas "prestávky"....
starML napísal:...autorizovaný servis to má zákazané provádět, proto tvrdí, že to nejde. Budeš muset navštívit některého diagnostika z klubu, který Ti to pomocí programu NCSExper vyřadí.

), a nevedel to narýchlo najsť v mojom SW.
), a nevedel to narýchlo najsť v mojom SW.

Trufa si Jararak urobit to aj na NBT (pripadne este dorobit nejake drobnosti v HUD)?
 Trufa si Jararak urobit to aj na NBT (pripadne este dorobit nejake drobnosti v HUD)?   

bruno75 napísal:Tak az vam to Jararak spravi, pridam sa aj ja do poradovnika...Trufa si Jararak urobit to aj na NBT (pripadne este dorobit nejake drobnosti v HUD)?

Este rypava otazka: Maju na to prekodovanie sancu prist v autorizaku pri beznom servise (napojeni na diagnostiku)? Pripadne aky to moze mat vplyv na zaruku?

proto dobre si vsechny upravy poznamenat, aby to slo priste raz dva...
 proto dobre si vsechny upravy poznamenat, aby to slo priste raz dva...