... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dodoIPD napísal:Uz tam mali byt... inac Tibor musime to nejako premenovat lebo to tu zmazu.
Kazdopadne kto by chcel is na SlovakiaRing, tak sa sem napiste , mozeme podebatovat popripade dohodnut spolocny termin a pod.

blesk napísal:Fajn vidim ze ste sa bavili a ani dedkovsky na spotrebu podaromnici nejazdili.
Ten vylet mimo trat - si zvadol dobre- este ze si sa nepokusal zatocit ked uz si bol mimo trat a bral si ti predkom- to pokial nie su blizko zvodidlA vzdy pre auto najlepsie . Inak by ti obilo cely bok a disky od kamenov. Este byva taka sranda ze treba zhodit napravnicu lebo sa do nej zhora dostane strk a nejde inak vybrat.
Inak skoda zE sa jazdila jednotka trat a nemas s cim porovnavat. VidnAo ale zrychlenie, ale aj viac piskania gum. Co jazdis tusim Continental Sport Contact? Ake stare?
SmartBastard napísal:Nice video! Urcite sa rad pridam, este som na ringu nebol, ale momentalne musim poriesit koleso

dodoIPD napísal:Chalani tak v pondelok mam brzdy , este musim ten homokineticky vymenit a buduci tyzden by sme mohli dat, uz aj Ado bude spet ak si dobre pamatam.

to asi nie, ale ked mi to bude moc liezt na nervy...
  to asi nie, ale ked mi to bude moc liezt na nervy...