Takze, III.rocnik velkeho letneho BMW zrazu Cerin-Cacin, mame uspesne za sebou.
V mene organizatorov sa Vam chcem vsetkym, velmi pekne podakovat za ucast, za to ze ste podporili nas zraz a hlavne za prekrasne straveny vikend v spolocnosti skvelych ludi a nadhernych baworacikov.
Oficialne sa zrazu zucastnilo
122

nadhernych baworov, ci uz starsich alebo novsich modelov.
Zaroven sa chcem podakovat panovi
Hanesovi, ze bol tak ochotny a prisiel s diagnostikou a bol trpezlivy pocas celeho zrazu a ochotne Vam diagnostikoval auta. VELKA VDAKA.
Podakovanie patri aj firme
TEMPUS AWT Bawaria BB, ktora nas prisla podporit a priniesli zo sebou krasneho baworacika 135i a Mini Cooper. Samozrejme aj chlapcom, ktory prisli na nich a boli velmi ochotny.
Mali sme moznost si ich pokukat, sadnut si do nich a aj pofotit sa pri nich. Zaroven sa zucastnili sutaze SLALOM, ktory aj s Mini Cooperom vyhrali. GRATULUJEME !!!
Takisto si vyskusali sprinty a dokonca som si dal aj ja jeden sprintik s Mini Cooperom.
A vo svojom mene sa chcem podakovat, chlapcom z BMW klubu BB-ZV za zvladnuty zrazik, super zabavu a nocnu zurku, ktora stala zato.
A skoro som zabudol. Vdaka patri aj
TITANOVI
za podporu zrazu bannerom tu na fore, ale aj na Facebooku.
Samozrejme, ze chceme pokracovat v zrazovej tradici a na buduci rok budeme pripravovat IV. rocnik, ktory bude zhruba v tomto termine.
Budeme sa snazit vymisliet zase lepsiu zabavu pre Vas a dufame, ze sa zase stretneme minimalne v tomto pocte ak nie aj vo vacsom.