... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Diablo napísal:začínam lutovať, že bývam tak daleko od BA
M3driver napísal:nieco som zase zmeskal...
nejake foto/video??
BlackMW napísal:M3driver napísal:nieco som zase zmeskal...
nejake foto/video??
nemal som cislo na teba..
videjka sme natocili nejakeale musim kupit firewire kartu nech to mozem postrihat sam..
M3driver napísal:BlackMW napísal:M3driver napísal:nieco som zase zmeskal...
nejake foto/video??
nemal som cislo na teba..
videjka sme natocili nejakeale musim kupit firewire kartu nech to mozem postrihat sam..
ja som aj tak nemohol!
s tym strihanim ti pomozem keby si chcel, vsetko mam. ale ako sme si vsimli neni nic co by si nezvladol ze?!
Helldiver napísal:Mam na vas otazku chalani, bol som prave vyskusat nejake driftiky (idealne pocasie pre zaciatocnika, mokra vozovka) a utrhnut to islo krasne (robil som to tak, ze najazd do pravouhlej zatacky na dvojke asi 40tkou, a vo vrchole zatacky dole spojka, otacky tak na 4000 a zasa zapojit spojku, tak to slo pekne kontrolovane utrhnut aj v malej rychlosti), len sa mi to nezdalo moc kontrolovatelne potom, kontru som daval ale pomerne nepredvidatelne sa zasa chytali zadne kolesa a tak... Nemam speru, tak to moze byt tym, takze sa chcem spytat, je spera nutna na drifty (kontrolovatelne drifty)? pripadne driftujete niekto bez spery? diky. Samozrejme musim, trenovat, toto boli moje prve drifty v zivote, to mi je jasne, ale chcem vediet ci to ma bez tej spery vobec cenu, ci sa najprv ako tak nieco naucit a potom kupit speru, alebo radsej hned...
BlackMW napísal:no uz som to trosku postrihal, tu je moje videjko..
som tam iba ja lebo nikto nechcel ist so mnou na kruhac![]()
podla mna by sme sa aj dvaja zmestili, ja by som sa kludne podelil o polovicu![]()
http://bmw.namieru.com/ko2.wmv